Pagina's

Pagina's

vrijdag 7 januari 2011

Tataratataaaaa...........!

Gisteren is mijn bestelling binnengekomen: de Cuttlebug, leuk papier (vreselijk in de uitverkoop, dus daardoor nóg leuker!) en nog wat stempels, vooral voor de lay-out. Ik dacht: ik show het maar ff op m'n blog.
Nog bar weinig tijd gehad om vooral de Cuttlebug uit te proberen. Ook heb ik nog weinig embos- en snijpatronen, maar er moet iets te wensen over blijven natuurlijk. Ik denk zo maar dat ik morgen het niet kan laten even te gaan shoppen.
Bij het weinige dat ik geprobeerd heb, merkte ik wel dat het een kwestie van uitproberen is welke platen je nou wel of niet gebruikt: dan was de stapel weer te dik en dan weer te dun. Zal vast door ervaring wel beter gaan.

Heb dit weekeinde gelukkig weinig om handen, dus het moet lukken om een paar kaarten in elkaar te zetten en liefst natuurlijk met gebruik van. Jullie gaan het zien!

groetjes, Ellen


4 opmerkingen:

Helen zei

Wat een mooi papier heb je gekocht zeg. Met de cuttlebug is het veel doen dan weet je voortaan van zelf welke platen je moet gebruiken. De MD Creatables zijn leuke snijmallen (en ook niet te duur in aanschaf); ook die van Joy (paarse) zijn erg leuk. Succes met shoppen!! en ben zeer benieuwd naar de kaarten. Veel hobbyplezier dit weekend.

Colien zei

Zow, jij kunt van start! Leuke papierpakketten heb je gekocht, ben benieuwd naar je creaties!

grtz.Colien

Marijke zei

Mooie spullen Ellen, en nu maar aan de slag en lekker uitproberen. Wij zien het wel op je blog de creaties die ermee gemaakt zijn.
Groetjes, Marijke en Chantal

scrappingann zei

Ik ben nieuwsgierig wat je hier allemaal mee gaat maken, dus ben volger geworden, kom gerust eens bij mijn kijken, ik verloot een Candy.
Groetjes,
Scrappingann