Pagina's

Pagina's

zondag 2 januari 2011

sneeuwpop in 3D

Op de site van 3D Cards Challenge blog staat nog tot 6 januari een leuke uitdaging klaar, namelijk een sneeuwpop in 3D op je kaart. Omdat ik in het verleden vooral kaarten in 3D heb gemaakt, had ik nog een leuke afbeelding liggen van Le Suh. Het knippen blijft erg leuk om te doen vind ik.
Voor de laaste keer (althans voor wat betreft deze winter!) kerstpapier gebruikt van Marianne Design om het geheel een beetje op te leuken. Een taartrondje, lintje, bloemetjes en niet te vergeten de 'Happy New Year'-stempel van de Action maken het kaartje af.

Gisteren heb ik het gedaan, echt!..... de Cuttlebug besteld. Ik zie op jullie blogs van die fraaie afwerkingen en bij mij is het nog steeds vooral rechttoe rechtaan snijden en dat wil ik ook wel eens anders doen. Gelijk ook - in de uitverkoop, want de Cuttlebug is niet echt gratis - wat papier en stempels uitgezocht en nu nog even geduld totdat het spul binnenkomt. Kan niet wachten!!!

groetjes, Ellen


6 opmerkingen:

Marjolein zei

Hij is weer leuk hoor, Ellen! En ja, de Cuttlebug, ik zou echt niet meer zonder kunnen. Ik gebruik hem echt voor iedere kaart.

Groetjes,
Marjolein

Colien zei

Hey Ellen,

Leuke kaart heb je weer gemaakt!
De Cuttlebug is inderdaad onmisbaar voor ons scrappers :) Ik gebruikt em bijna voor elke kaart of ander scrapprojectje.
Geduld hebben is moeilijk als je nieuwe spulletjes hebt besteld... Even volhouden nog en we zien wel op je blog wat je allemaal hebt gekocht!

grtz.Colien

yvon zei

Hoi Ellen, allereerst voor jou en je gezinnetje de beste wensen voor 2011. En wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt.
Het gaat nu dus echt gebeuren, jij bent verslaafd, allemaal leuke spulletjes kopen, die cuttlebug is echt een must. Zie je volgende week weer.
Groetjes, Yvon

KarinsArtScrap zei

heel leuk kaartje ellen.
en de cuttlebug is zo fijn om mee te werken.

groetjes karin

Marijke zei

Hoi Ellen, Als eerste wensen wij jou een goed en creatief 2011 toe. Wat een leuk kaartje is dit. Lang geleden dat wij iets in 3D geknipt hebben. Wauw je hebt de Cuttlebug besteld. Willen ook zoiets kopen, gisteren zijn we naar Heesch geweest en daar hebben we uitleg gehad over een bigshot of zoiets. Mooie dingen kan je daar mee maken. Dus wij zijn nu ook aan het sparen.
Groetjes van de Molletjes

Linda zei

Wat een lief kaartje, dank je wel voor het meedoen met 3D cards challenge.
ook heel veel plezier met je cuttlebug hoor (ik kan niet meer zonder haha)
gr Linda (DT)