Pagina's

Pagina's

dinsdag 23 oktober 2012

seasons greetings


Zo, ik heb eindelijk weer een kaart om te laten zien. Druk, druk, druk de laatste weken met van alles en nog wat en ook weinig puf gehad om iets te produceren. Maar er komt druk op de ketel :), dus hier is mijn tweede kerstkaart. Ik zie wel hoe ver ik ga komen.
Ik heb in ieder geval wat van mijn nieuwe spulletjes gebruikt: DP van DoveCraft - Back to Basics Christmas - met bijpassende blom en knoopje, stempel van Bildmalarna  - Mimosa Christmas wreath - en de tekst is van een creatable van MD.

Finally I've a card to show. I've been very busy lately and also didn't have the energy to make something. But Christmas is coming nearer and nearer, so here's my second X-mascard. I'll see how far I will get with my cards.
Anyhow, I could use some of my new stuff: DP of DoveCraft - Back to Basics Christmas - with matching flower and button, stamp of Bildmalarna - Mimosa Christmas wreath - and the sentiment of a creatable of MD.

Challenge:
Christmas Challenges {with sketches} - #46

Ik kijk natuurlijk weer uit naar jullie reacties: het blijft leuk om ze steeds te krijgen. Zelf heb ik weinig tijd gehad om te bloggen, maar dat hoop ik over niet al te lange tijd goed te maken!

I'm looking forward to your comments: always nice to read. I haven't had much time to leave my comments, but I hope that this wel get better soon!

groetjes, Ellen

15 opmerkingen:

Tinie zei

Wat doet dat blauw het mooi bij rood en groen (ga ik ook eens uitproberen:)) en wat een schattig afdrukje, hele mooie kaart!!!

Groetjes Tinie

Helen zei

Ha die Ellen, wat heb je een prachtig kaartje gemaakt. Heb dit blokje ook besteld met bijpassende bellies. Je afdrukje is weer een schatje en mooi ingekleurd. Vandaag een dagje vrij, dus hopelijk wat freubeltijd. Ik mail je nog over de aquamarkers. Liefs, Helen

Jolanda zei

Hoi Ellen,
ik ben ook nog niet zo opgeschoten met m'n kerstkaarten...
Deze is wel erg leuk geworden! wat een schattige stempel:0)
tot blogs maar weer!
grtz Jolanda

CreaSjouk zei

Mooie kleurencombinatie heb je gebruikt!
Het is een mooie kaart!
Succes met de kerstkaarten!
Groetjes Sjoukje

Corrie zei

Hallo Ellen,wat een prachtige kaart heb jij gemaakt voor de CCWS en weet je wat zo leuk is ,,, ongemerkt vult je kerstkaarten bak,ik ben er al klaar mee hoor,maar ik heb nu zoveel lieve blogmaatjes,dat ik er wel een paar meer moet maken.Dus ik blijf lekker meedoen, jij hebt het stempeltje weer prachtig gekleurd,met mooie details.
liefs Corrie

Wendy Koorevaar zei

Jee wat een mooi kaartje Ellen! Ik vind de creatable die je voor de tekst hebt gebruikt ook heel gaaf!

Liefs,
Wendy

Carol zei

A beautiful card. Thanks for joining us at CCWS this time. Carol DT x

Yvonne Rijk zei

Leuk afdrukje en mooie kleuren heb je gebruikt. Ik ben toevallig nog aan mijn tweede kerstkaart bezig. Het komt er bij mij ook nog niet zo van. Ik stuur alleen een eigen gemaakte kaart aan mensen waarvan ik weet dat ze het leuk vinden. De rest krijgt gewoon een gekochte kaart. Ik zie net als jou wel hoe ver ik kom. Het moet wel leuk blijven natuurlijk.

groetjes van Yvonne.

Marijke zei

Ik heb er ook nog niet zoveel, maar in de winkel liggen er genoeg hihi. Mooie kerstkaartje, lief afdrukje. Denk dat ik maar makkelijke series maak voor de kerst en alleen voor degene die het waarderen.
Groetjes, Marijke en Chantal

Unknown zei

wat een mooi kaartje heb je gemaakt, leuk dat je met de challenge meedoet, heel veel succes!!

groetjes Betina

Rachel zei

Wat een lieverd! Prachtig kerstkaartje hoor.....mijn tijd begint ook te dringen, ik heb er vorig jaar ook wat gekocht (stuur de hele mooie gewoon naar mensen die het echt waarderen...) liefs Rachel

Jolanda zei

Ellen, wat heb je een schitterende kaart gemaakt met de sketch van CCWS, prachtig gekleurd. Leuk dat je meedoet met de challenge van CCWS

Marianne zei

Heel mooi gedaan Ellen.
Liefs, Marianne

Riet zei

Wat een schitterende kaart Ellen.


Liefs Riet.

Tinie zei

Wat een leuk kerstkaartje!! Het begin is er toch en het is nog geen december hoor!
groetjes Tinie