Pagina's

Pagina's

zondag 14 oktober 2012

Hugs


Net als gisteren is het vandaag huilen met de pet op wat het weer betreft. Wat een regen! Vandaag is er heel af en toe een zonnetje, maar de volgende grijze wolken zijn dan al weer snel in aantocht. Dus niets lette mij om een kaart te maken en die laat ik jullie natuurlijk zien.
Ik heb dit keer een paperpad van vorig jaar tevoorschijn gehaald: Origins van BasicGrey. Prachtig papier in mooie herfstkleuren. De randen langs de distresser gehaald en aangezet met Vintage Photo. De afbeelding was ooit een freebie bij Di's Digi Downloads. De bloem is gemaakt met een creatable van Marianne Design. Jammer dat ik niet meer weet waar ik deze gekocht heb, want één van de twee blaadjesmallen doet het niet goed en dat hoort natuurlijk niet. De tekst is een deel van een tekst van TLC.

Like yesterday also today the weather is very wet: rain, rain, rain! Sometimes a little sunshine but not for long. So the only thing to do is making a card.
I've been using the paperpad Origins of BasicGrey. Beautiful paper and colours. I treated the borders with the distresser and Vintage Photo. The image was once a freebie of  Di's Digi Downloads. The flower is made of a creatable of Marianne Design.  The sentiment is a part of a sentiment of TLC.

Challenges:
EKEF - #136 Jij verdient een knuffel
De Creatieve Zebra - #32 Alles mag
Crafts and Me - #105 Anything Goes
Divas by design - #56 Anything Goes
TotallyPaperCrafts - #138 Make your own flowers
Sketch Saterday - #229

Ik ga ook maar eens nadenken over mijn kerstkaarten. Tot nu toe komt wat dat betreft weinig uit mijn handen. Ik zie al veel voorbij komen, dus genoeg inspiratie, maar ik vind dan weer te veel leuk, kan niet kiezen en uiteindelijk is het een puinhoop en heb ik nog steeds geen kerstkaart gemaakt :) Nou ja, gaat vast wel goed komen!

Geniet van je zondag!

groetjes, Ellen

17 opmerkingen:

jolanda zei

prachtig kaartje

Wilma zei

Hoi Ellen,
Wat een leuk 'hugs'-kaartje!!
Ik ga mijn 'hugs'-tag er zo ook nog opzetten...
Papier is inderdaad erg toepasselijk voor de tijd van het jaar (hoewel wij hier vandaag nog geen druppel regen hebben gehad..)!
Enne.. voor wat betreft die kerstkaartjes, kijk eens bij CCWS (effe reclame maken!!), leuke sketches!!
Tot gauw :-)
Groetjes, Wilma

Jolanda zei

Hoi Ellen,
wat ziet je blog er gezellig herfstachtig uit:0)
net als je kaart, echt een leukerd!
nog een fijne zondag!
grtz Jolanda

Je@net zei

Wat een lief kaartje, Ellen.
Enne....durf het bijna niet te zeggen, maar hier de hele dag al zon. Echt een mooie herfstdag. Kun je nagaan hoe verschillend het kan zijn hier. Maar ach, wel lekker knutsel weer toch!

CreaSjouk zei

Hier is het weer ook vreselijk, dus de hele dag knutselen!
Je hebt weer een mooi kaartje gemaakt!
Groetjes Sjoukje

Bernadet zei

wat een leuk knuffelig kaartje Ellen.
Superleuk ook deze tekst.
Hartstikke leuk dat je meedoet met onze uitdaging bij elke Kaart een Feestje!!

Corrie zei

Ach lieverd de kerstkaartjes komen vanzelf,straks heb je ineens van ja nu ga ik er aan beginnen je hebt nog tijd genoeg toch?
Nu even over je kaart, wat een poepie heb je weer gemaakt,de digi is inderdaad héél schattig, je hebt mooie kleuren gebruikt,de bloem is ook mooi,prachtig.
Liefs Corrie

Helen zei

Ha die Ellen, wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Qua weer had je beter even een bakkie komen doen, want hier is het heerlijk herfstweer geweest vandaag. Fijne wandeling met de doggies gemaakt. Wellicht kun je contact opnemen met Marianne over die mal (niet geschoten is altijd mis). Je kerstkaarten verhaaltje klinkt bekend; mijn goede voornemen is al snel mislukt begin dit jaar. Succes morgen. Lieve groetjes, Helen

Marianne zei

Mooi gedaan deze kaart.
Liefs, Marianne

Riet zei

Wat een schitterende kaart Ellen.


Liefs Riet.

Yvonne Rijk zei

Erg leuke kaart,Ellen. Dat van die kerstkaarten is herkenbaar hoor. Ik heb er eentje af en er ligt nog een onafgemaakte op tafel. Maar het begin is er. Succes ermee. Met dit herfst weer gaat dat er vast nog van komen.

groetjes van Yvonne.

Marijke zei

Het weer is idd niet veel maar goed freubelweer:)) Je hugs kaartje is een schatje! Balen dat je mal niet perfect werkt!! Tja kerstkaarten..............schiet hier ook al niet op! Ik denk dat ik maar series ga maken, gaat vlugger.
Groetjes, Marijke

gina g zei

Fabulous card i love the sweet image. Thanks for joining us at Crafts and Me this week. luv gina xx

Wendy Koorevaar zei

Ohh ik ben helemaal weg van deze kleuren, past ook zo goed bij deze tijd van het jaar!
Je hebt er een heel mooi kaartje mee gemaakt. Ja en de "kerstkaartenstress" ken ik hoor. Ik ben nog steeds niet begonnen maar mag nu echt wel gaan opschieten.

Liefs,
Wendy

Renata van Miltenburg zei

Lief stempeltje, leuke tekst en een mooie bloem maken een schattig kaartje.

Fijn dat je meedoet met
elke Kaart een Feestje!

Warme groet, Renata

carol zei

lovely card, thanks for playing along with us at TPC x Carol

Suzan L zei

Hi Ellen, your card is so darling! I love the cute image that you used along with the wonderful design papers.
Hugs,
Suzan