Pagina's

Pagina's

zondag 7 augustus 2011

Weer in het land.....

Het zit er weer op: de zomervakantie. We hebben heerlijk geluierd, bijgeslapen en heel veel gelezen. Jammer genoeg was het weer niet altijd geweldig.
Nog een weekje en dan gaat Floor weer naar school. Daan heeft  nog ruim 2 weken vrij, de bofkont. Zijn boeken zijn wel gearriveerd, maar die blijven waarschijnlijk nog wel even ingepakt staan :)

Gisteren even snel langs wat blogs gegaan en het begint wel weer te kriebelen hoor! Maar eens kijken of ik deze week aan een kaart toekom. Vóórdat ik op vakantie ben gegaan heb ik nog wel een kaart gemaakt, die ik nog wil laten zien. Ik had namelijk niet alleen een cadeautje gewonnen bij Creaine scrap en borduurblog bij de challenge voor juni met mijn zomerse kaartje, maar mag ook gastdesigner zijn voor de maand augustus. Inmiddels staat deze challenge (een sketch) on-line, dus kan ik ook hier mijn kaart laten zien die ik voor deze nieuwe uitdaging heb gemaakt.
Ik heb de afbeelding van internet geplukt, verschillende kleuren cardstock gebruikt en designpapier van 7gypsies. De bloemen zijn van MD-mallen gemaakt.

Zo en nu nog even wat rommel wegruimen, wasjes doen en dan ga ik toch echt weer even bloggen en inspiratie opdoen!

groetjes, Ellen

7 opmerkingen:

Tinie zei

Hoi Ellen, gezellig dat je er weer bent!! En je kaart is weer erg leuk! Heel mooie gedaan met het scheur effekt :)
En gefeliciteerd dat je gast designer mag zijn!
groetjes Tinie

Marijke zei

Hoi Ellen,
Welkom terug in blogland, wel even wennen weer hé. Prachtige kaart, mooi papier en leuk de rolroosjes. Gefeliciteerd met je gastdesignschap(wat een woord)leuk! Succes nog met opruimen, wasjes enz en ben benieuwd wat je weer allemaal gaat maken.
Groetjes, de Molletjes

yvon zei

Hé Ellen,
Daar ben je weer, fijn dat jullie lekker hebben kunnen uitrusten. Even lekker helemaal weg is toch beter dan thuisblijven. Nog een weekje, wat gaat het toch eigenlijk snel hé. Je hebt trouwens weer een super gaaf kaartje gemaakt en gefeliciteerd met je gast DT, super leuk. Nou, geniet nog even van de "zon"dag en tot gauw.
Groetjes, Yvon

Helen zei

Ha die Ellen, welkom thuis. Proficiat met je gast DT. Heb de sketch mee op vakantie, dus mocht het nog lukken.... Jouw kaart is in ieder geval geweldig. Succes met de wasjes en de rommel opruimen. Groeten uit zonnig Denemarken, Helen

Tinie zei

Wat ziet deze er lief uit!!! Ik vind het een super kaart!!!

Groetjes Tinie

Riet zei

Wat een prachtige kaart Ellen.

Liefs Riet.

Jolanda zei

Hoi Ellen,
Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog! Jouw kaartje vind ik erg leuk! Het wordt tijd dat ik je ook eens ga volgen, dan hoef ik niks meer te missen!
grtz Jolanda