Pagina's

Pagina's

zondag 3 juli 2011

VAKANTIETIJD

Even een berichtje voor mijn volgers en dan vooral mijn trouwe volgers, die steeds weer leuke, gezellige en lieve berichtjes achterlaten: zo leuk om ze te lezen!

Ik merk dat ik in deze vakantietijd weinig aan scrappen toekom. Ik wil wel natuurlijk, maar er zijn zo veel andere dingen te doen nu de kinderen vrij zijn, dat ik beter even het scrappen kan laten voor wat het is. Een beetje scrappen kan ik niet. Als ik bijv. achter de pc kruip (zoals nu) ben ik zo weer een uurtje of wat verder. En als ik de challenges bekijk, wil ik het liefst aan allemaal meedoen, zo leuk vind ik dat. Dus neem ik het ontzettend 'wijze' besluit om het scrappen even tot nul/een minimum te beperken, in ieder geval totdat de scholen weer beginnen (15 augustus).
Dus even geen of in ieder geval heel weinig reactie van mij op jullie creaties. Ik ga heerlijk vakantie houden. Heel misschien nog een paar kaartjes de komende periode, maar reken er niet te vast op!

Voor wie er de komende periode op uit gaat:
EEN HELE FIJNE VAKANTIE, GENIET ERVAN EN KOM HEELHUIDS TERUG!!


groetjes, Ellen

5 opmerkingen:

Tinie zei

Hoe leuk en verslavend onze hobby ook is, het neemt heel veel tijd in beslag, daarom heb ik vorige week de pc alleen gebruikt voor de bankzakenLOL en verder niet. Ik snap je besluit en wens je een fijne vakantie met de kids!!!

Groetjes Tinie

Helen zei

Ha die Ellen, geniet van je vakantie. Net als jij doe ik ook een stapje terug in de vakantie, maar dat geldt alleen voor het bloggen. Van de week krijg je nog wat leuks met de post. Groetjes en tot mailens, Helen

greet zei

Heel begrijpelijk Ellen.
Geniet lekker van je vakantie en dan zie ik je mooie creaties wel weer verschijnen.

Groetjes Greet

Marijke zei

Haha, heel herkenbaar alles, er gaat toch wel veel tijd in deze "verslaving" zitten! Groot gelijk dat je alles even op een laag pitje zet en lekker van de vakantie gaat genieten. Ik maak nog even wat kaartjes af en dan wordt het hier in huize de Mol ook eventjes rustig aan gedaan met bloggen en freubelen, eerst lekker op vakantie! Ellen wens je een fijne vakantie met je gezin en geniet van je vrij tijd, tot over een paar weken.
Groetjes, Marijke en Chantal

Tinie zei

Een hele fijne vakantie, Ellen!! Ik begrijp het wel, maar helaas ik ben verslaafd :)
Maar ik heb ook geen kleine kinderen meer en juist in de vakantie wat meer tijd om er eens lekker voor te gaan zitten.
Tot over 6 weken!!
groetjes Tinie