Pagina's

Pagina's

dinsdag 4 januari 2022

Unicorn Challenge - #72 Layer it up

Allereerst wens ik alle lezers een mooi en sprankelend 2022!

Na een wederom anders-dan-anders decembermaand waarin ik het bloggen even heb gelaten voor wat het is, begin ik vandaag met een nieuw creatief jaar. 
Met 3 DT's ook dit jaar voldoende uitdaging voor het maken van verschillende kaartjes.
Zoals jullie weten (of niet), heb ik nog meer hobby's en ook daar besteed ik graag mijn vrije tijd aan: breien, haken en kleuren in boeken. Allemaal heerlijk om te doen! Dus ik beperk mij wat kaarten maken betreft in principe tot de DT's. Wie weet af en toe tussendoor ook nog een kaartje, je weet maar nooit hoe het loopt.
Ik doe natuurlijk ook weer mijn best zo veel mogelijk jullie blogs te bezoeken

Van het team van Unicorn Challenge maak ik nog steeds graag deel uit, alles is goed geregeld, net als bij de andere 2 DT's. Ik heb zelfs in mijn vakantie vooruitgewerkt, iets wat me bijna nooit lukt.
Op deze eerste dinsdag van de maand start de nieuwe challenge bij 
Unicorn Challenge. Het thema is: Layer it up, dus lekker veel laagjes willen we zien.Uit de deelnemers kiest het DT een winnaar en een top 3. Je mag meedoen zo vaak je wilt.

It’s  the first Tuesday of the month and so it’s the start of a new challenge at Unicorn Challenge. This time the theme is: Layer it up.
The DT will choose a Winner and a Top 3 out of all the entries. You can join as many times as you want.
Hope to see your creation at Unicorn Challenge!

Ik ben ook dit jaar van plan weinig nieuws te kopen, dus ben voor dit kaartje in mijn voorraad gedoken en gebruikte het blok Wild at Heart van First Edition en een plaatje van het knipvel Cup of coffee uit de set Afternoon Tea. Nog een toepasselijke tekst en een paar knoopjes en af is het kaartje.

Wie weet zie ik je inzending bij Unicorn Challenge! 

Challenges:
PIP - #2021

groetjes, Ellen

4 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Ook de beste wensen voor jou.
Prachtige kaart met veel laagjes heb je gemaakt.
Leuk plaatje.
Groetjes Elle-jeanne

Scraptastisch zei

Jij ook de allerbeste wensen voor 2022 Ellen en heerlijk hoor even een maandje voor jezelf! Ik weet dat je ook graag andere hobby's doet je bent een al-rounder, hihi Je begin weer mooi met deze kaart en wens je weer een mooi creatief jaar!
xx Gerie

Ufa88kh zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Helen zei

Prachtig kaartje, hopelijk genoeg tijd dit jaar voor alle hobbies en dat het je lukt om je voorraad op te maken. Liefs Helen x