Pagina's

Pagina's

vrijdag 5 november 2021

Daisy Chain Challenges - #58 Add sparkle

Het is de 5e van de maand en dat betekent de start van de nieuwe challenge bij Daisy Chain Challenges. Het thema is: Add sparkle. Uit de deelnemers kiest het DT een winnaar en een top 3. Je mag meedoen zo vaak je wilt.

It’s the 5th of the month and so it’s the start of a new challenge at Daisy Chain Challenges. This time the theme is: Add sparkle. The DT will choose a Winner and a Top 3 out of all the entries. You can join as many times as you want.
Hope to see your creation at Daisy Chain Challenges.

Voor deze challenge gebruikte ik de mooie boom van Precious Marieke. De hele boom ging in de embossing inkt zodat ik het kon bewerken met clear embossing poeder. De kerstballetjes maakte ik met liquid appliqué en bestrooide dit met rode glitterpoeder. Ik vond het nog niet glitterig genoeg dus voegde ik ook nog wat meer glitters toe. De hele boel zat hier vervolgens onder maar alles voor een kaartje die helemaal naar mijn zin is geworden :) 


Wie weet zie ik je inzending bij Daisy Chain Challenges! 

Challenges:
PIP - #2144
Ally's Angels - #51 AG
MLCCB - #40 Anything Christmas Goes

groetjes, Ellen

4 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Leuke kerstkaart met wat sprankelende parels erop.
Groetjes Elle-jeanne

KarinsArtScrap zei

een hele leuke kaart Ellen
Gr Karin

Trijntje zei

Leuke kaart . Mooi afgewerkt met de rode besjes. Groeten Trijntje

Scraptastisch zei

Tadaaaaa dat is een mooie boom geworden, leuk om te lezen hoe je het hebt gedaan Ellen! Met glitters in de weer zit vaak alles onder hè, hihi
xx Gerie