Pagina's

Pagina's

vrijdag 5 februari 2021

Daisy Chain Challenges - #49 Baby & Kids

 

En al weer aanbeland bij mijn laatste DT kaartje  voor deze maand.
Het is de 5e van de maand en dat betekent de start van de nieuwe challenge bij Daisy Chain Challenges. Het thema is: Baby & Kids. Nou dat moet lukken toch?!
Uit de deelnemers kiest het DT een winnaar en een top 3. Je mag meedoen zo vaak je wilt.

It’s the 5th of the month and so it’s the start of a new challenge at Daisy Chain Challenges. This time the theme is: Baby & Kids.
The DT will choose a Winner and a Top 3 out of all the entries. You can join as many times as you want.
Hope to see your creation at Daisy Chain Challenges.

Zoals wel vaker de laatste tijd heb ik ook dit keer lang vergeten DP tevoorschijn gehaald: Especially for you van Me to You. Eerlijk gezegd zou ik het nu niet zo snel meer kopen, beetje te zoet, maar over het kaartje ben ik toch wel tevreden hoor!
Vooral de plaatjes die ook in de set zitten zijn erg lief. Ik voegde nog een feestelijk vlaggenlijntje, tekst en ballonnen toe ter vergroting van de feestvreugde.

Wie weet zie ik je inzending bij Daisy Chain Challenges! 

Ook dit jaar probeer ik mezelf zo min mogelijk of beter nog niet te verleiden tot het doen van aankopen. Er blijft altijd van alles verschijnen, veel moois, maar ik hou het niet meer bij en weet dat ik er uiteindelijk te weinig mee doe. Dus eerst maar eens uitgekeken raken op wat ik nu heb :) En eerlijk gezegd geef ik nu liever geld uit aan mooie bolletjes wol (vooral) en kleurboeken.

En bijna weekend, geniet ervan!

groetjes, Ellen

5 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een superlief kaartje!
Wat een wijs besluit om je niet te laten verleiden tot het doen van aankopen. Nou, mij lukt het absoluut niet (doe er eigenlijk ook niet al te veel moeite voor), maar ik heb eigenlijk niets anders waar ik het aan uit geef.
Fijn weekend!
xxx Margreet

KarinsArtScrap zei

een mooie lieve kaart Ellen
Gr Karin

Nynke zei

Wat een lief kaartje in die mooie zachte kleuren. Gebruiken wat je hebt in plaats van nieuwe dingen kopen, een goed streven. Ik probeer dat ook wel eens, maar houd het nooit lang vol. Vooral als ik tweedehands voordelig aan mallen kan komen die al een tijdje op mijn verlanglijstje staan.
Groetnis, Nynke

Ilse zei

Mooie lieve kaart!
Groetjes,
Ilse

Crealientje zei

Leuke lieve kaart!
Schattig beertje en lieve kleurtjes.
Ik vind het maar moeilijk om niets te bestellen. Ik moet ook consuminderen ik heb 1 kast en 1 tafel en het is al zo vol :)
Niet meer kopen is ook hier het motto,hahahaha, kijken hoe lang ik dat vol kan houden!!!
Lieve groetjes Crealientje.