Pagina's

Pagina's

zaterdag 9 mei 2020

Kleuren en stippen


Vandaag weer een paar vorderingen van mijn kleursels en het project stippen, Dots of Hope.

De tekening die ik kleurde staat ook weer in het boek Botanische Tuin van Maria Trolle. Ik heb dit keer meegekleurd met een tutorial van Chris Cheng. Erg leuk om te doen en je leert er steeds weer bij. Zelf vind ik vooral de abrikozen goed gelukt.Dan het stipproject Dots of Hope. Dit weekend heb ik de laatste week gestipt en daarmee is het project af! De afspraak is dat de deelnemers nog niet het eindresultaat laten zien, wel mag ik je mijn stipkunsten laten zien na het stippen van week 3. 
Ik heb ervoor gekozen zelf kleuren te mengen met mijn basispakket dat bestaat uit geel, rood, groen, blauw, wit en zwart. En dat ging best goed, scheelt weer extra potjes verf en het is leuk om te doen.

Intussen is het heerlijk in de tuin en daar ga ik zo weer verder van genieten en haken aan mijn project plaid. Ik was eigenlijk klaar, had alle draadjes weggewerkt, maar ik was toch niet tevreden over de lengte, dus ik doe er nog wat toeren bij.

Geniet van het mooie weekend!

groetjes, Ellen

4 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Mooi gedaan dat stippen werk.
Ziet er gezellig uit.
Knap hoor.
Groetjes Elle-jeanne

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kleurwerk zo prachtig met al die verschillende kleuren en licht inval. leuk die poes ertussen.
je stipwerk is ook mooi geworden heb het al vaker langs zien komen maar is niet mijn ding ik hou me maar bij kaartjes maken
groetjes ellen

KarinsArtScrap zei

wat mooiiiiiiiiiii Ellen en gaaf gekleurd je bord is ook heel mooi
Gr Karin

Scraptastisch zei

Heerlijk ontspannend om zo te zitten kleuren en wat is het mooi geworden Ellen. Ook het slippen op schotels is zo gaaf om te zien en zou dat ook wel eens willen doen, prachtig gedaan en dan ook nog je kleuren zelf mengen is top!
xx Gerie