Pagina's

Pagina's

zondag 22 maart 2020

Kleuren 4

Op deze zonnige zondagmorgen laat ik jullie één van mijn kleurcreaties zien uit het boek Droomreis van Maria Trolle. Ik heb gekleurd met derwent inktens. Voor de achtergrond gebruikte ik pastelkrijt.

Na een paar weken afwezigheid in verband met mijn vakantie, ga ik het freubelen en bloggen weer opppakken.
Terwijl ik dit schrijf ben ik nog niet bij jullie langs geweest, maar het gesprek gaat vast vaak over het coronavirus. 


Ik was op vakantie naar Lanzarote met mijn dochter: de eerste 7 dagen gelukkig 'gewoon' kunnen genieten van het mooie weer en de omgeving. Toen we 2 dagen een auto hadden gehuurd bleken juist per die dag de toeristische punten gesloten te worden. Desondanks bleef er genoeg moois over in de vrije natuur.
De laatste 3 dagen waren de restaurants gesloten en kon je alleen naar de suup en apotheek. Gelukkig bleef het weer aangenaam en was het ook prima toeven op het balkon.


Het is een rare en vreemde wereld waar we in beland zijn. Mijn gezin houdt zich zo goed mogelijk aan alle regels: we zijn dus thuis en gaan alleen op pad als het nodig is. Helaas denkt niet iedereen daar zo over.
Morgen zet ik mijn werktelefoon weer aan en zal dan wel lezen wat de consequenties voor mij zijn. Ik kan en ga sowieso thuiswerken, maar zonder collega's wordt dat best vreemd.

Er is een klein lichtpuntje: ik heb genoeg tijd om mij op mijn hobby's te storten: ik ben begonnen met de droomdeken via Wolplein, heb nog een plaid af te haken, probeer een journal bij te houden, moet nodig weer eens gaan stippen en natuurlijk gaan mijn kaartjes voor de DT's ook gewoon door.

Hou je haaks en geniet van deze mooie dag!


groetjes, Ellen

10 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Gelukkig ben je weer thuis gekomen van je vakantie Ellen want nu zit het aardig op slot. Ondanks belemmeringen hebben jullie wel genoten van de prachtige omgeving! Nu alle tijd om rustig te kleuren Ellen en kaartjes maken. Een deken haken ook heel leuk en morgen thuis werken zonder collega's is even niet anders hè! Blijf gezond!!!!
xx Gerie

Elle-Jeanne zei

Fijn dat je weer goed thuis bent gekomen.
Rare tijden zijn het . maar jullie hebben toch wat kunnen genieten lees ik.
Je hebt schitterend geleurd .Haken is ook zo leuk werk .
Zorg goed voor je zelf .
Groetjes , Elle-Jeanne

KarinsArtScrap zei

prachtig gekleurd en heel mooi Ellen

gr karin

Margreet zei

Gelukkig dat jullie heelhuids thuis zijn, Ellen. Heb veel aan jullie gedacht. Je kunt nu maar beter bij elkaar zijn, toch? Je kleurwerk is prachtig, net als je vakantiefoto's. Zo fijn dat jullie het toch leuk hebben gehad.
Als het goed is, is je 'werkproject' afgelopen en heb je weer meer vrije tijd (schreef je zelf ook al). Dat wordt lekker veel freubelen!
xxx Margreet

Renate zei

Gelukkig zijn jullie zonder al te veel strubbel weer thuis kunnen komen, en hebben jullie ook nog kunnen genieten van jullie vakantie.
Het is net of we in een film leven heel onwerkelijk. Alleen de superheld ontbreekt nog.

Je hebt de afbeelding prachtig gekleurd.
Succes met alle hobbyprojectjes die nog open staan.

-xies- Renate.

Rosina zei

Heel mooi deze ingekleurde pagina's Ellen...en Fijn dat jullie nu wel hier in nederland z terug zijn, zou nu niet mee meevallen doordat ook daar alles op slot zit..Hoge tijd om dat hier ook te doen...Ik zie dat zoveel mensen er zich niets van aantrekken...zo a-sociaal...zeker tegenover de al getroffen mensen en verplegend personeel...
groetjes Rosina

Anoniem zei

prachtig!

x
Diana

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kleurplaat
fijn dat je weer terug bent
ben benieuwd naar je nieuwe creaties en je deken
groetjes ellen

Freubelmina zei

Wat een prachtig ingekleurd plaatje Ellen, knap werk.
Mooie foto’s van jullie vakantie,gelukkig de 1e week nog normaal en onwetend kunnen genieten,is ondertussen wel helemaal anders helaas... dankjewel voor je lieve reactie op m’n blogje. Lieve groetjes, Wilma Xx

Susan (rainy) zei

Absolutely beautiful coloring!