Pagina's

Pagina's

zaterdag 25 mei 2019

For someone special....Inmiddels is op Facebook de volgende challenge van AnMaCreatief gestart. Deze challenge start iedere 15e van de maand. Dit keer hebben we een bingo voor jullie.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Als je meedoet kun je deze superleuke prijs winnen, de stansset van Studio Light uit de serie Home & Happiness (nr. 20).

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Ik gebruikte van de bingokaart twee rijtjes: metaal - kraft - knopen en blauw - metaal - bloemen.

Ik had weer eens zin in een easelkaart, dus haalde het stencil Easel Circle tevoorschijn. De basis tekende ik op en knipte ik uit linnenkarton. Voor de volgende laag koos ik het DP Happy Travel van Joy! Wat een leuke set is dit! Zeker in combinatie met de labelsheets Happy Travel kun je alle kanten op en je heerlijk uitleven.Op dit gedeelte van de kaart zie je een afbeelding en bingokaart die beide in de set labelsheets zitten.
Het plaatje heb ik verwerkt op de Cross Stitch van Crealies die ik stanste uit kraft papier. De bingokaart haalde ik langs de distresser en de randen kleurde ik met Espresso Truffle.
Links van de kaart een compositie met bladeren en bloemen. Hier zie je terug de stans uit de embossing en stansset Leaves van MD, takjes, filigraan blad en verschillende bloemetjes. Linksonder het plaatje plakte ik een tandwiel.
Rechts van het plaatje op de achtergrond een hekje omhult door varens en een strookje gras.Het 'platte' deel houdt het staande deel recht met de tandwielen. Ik plakte er een paar op elkaar om voldoende hoogte te hebben.
Ook hier een label uit de eerdergenoemde set Happy Travel. Bij het gestippelde DP rechts gebruikte ik één van de randstansen. Ook hier zie je weer de bladeren Leaves terug. Ik voegde voor de feestvreugde nog een vlaggenlijntje van Joy! toe. En om het bingolijntje compleet te maken mochten de knoopjes niet ontbreken.

Als laatste noem ik nog even de verschillende kleuren inkt die ik heb gebruikt: Vintage PhotoBamboo Leaves, Desert Sand, Paris Dusk, Olive Grove en dus Espresso Truffle.

Wie weet heb ik je wat inspiratie kunnen geven en zie ik je creatie terug op Facebook.

Geniet van je dag!

Challenges:
Creative Moments - #169 Anything Goes
C.R.A.F.T. challenge - #514 Father's Day/Male
Allsorts challenge - Week 520, Happy Birthday
Send A Smile 4 Kids - For Dad from the kids or Anything Goes

groetjes, Ellen

8 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Wat een mooi easel kaartje ,Ellen .
Mooi plaatje ,en leuke details.
Groetjes , Elle-Jeanne

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met al die verschillende details erop
groetjes ellen

brenda zei

A super creation and a great shape as well. It's lovely to see you at Allsorts 10th Birthday celebrations , thanks so much for joining in the fun.

B x

Margreet zei

Wat een leuke, vintage-achtige, easelkaart.
xxx Margreet

Marjeta zei

Gorgeous vintage card. Thanks for sharing with us at Creative Moments.

Tracy zei

Fab creation, thanks for joining Allsorts challenge, good luck.
Happy crafting
Tracy x

Mummylade zei

Beautiful details! Thank you for joining our anniversary challenge at Allsorts.

Brenda zei

I’m a bit late, but so glad I was able to see your darling card! You have such amazing details. Thanks so much for sharing with us at CRAFT Challenge this week!