Pagina's

Pagina's

dinsdag 5 februari 2019

Daisy Chain Challenges - #27 Have a Heart


Het is de 5e van de maand en dat betekent de start van de nieuwe challenge bij Daisy Chain Challenges. Het thema is: Have a Heart. 
Uit de deelnemers kiest het DT een winnaar en een top 3. Je mag meedoen zo vaak je wilt.

It’s the 5th of the month and so it’s the start of a new challenge at Daisy Chain Challenges. This time the theme is: Have a Heart.
The DT will choose a Winner and a Top 3 out of all the entries. You can join as many times as you want.

In mijn voorraad kwam ik dit winterse plaatje tegen. De rest was er toen snel bij bedacht. Ik plakte het plaatje in een frame van Joy! Geen idee wie de maker is van het DP, het past er in ieder geval goed bij. De hartjes zijn stansen van de Action. De tekst (heel erg waar!) stempelde ik letter voor letter met een setje dat ik ooit in Frankrijk kocht. Her en der nog wat ijssterren en ik kan weer iemand blij maken met een kaartje!
Wie weet zie ik je inzending bij Daisy Chain Challenges! 

In my stash I found this winter picture which I liked to use on my card. I don't know where the DP is from, but it fits very well. The hearts are dies from the store Action. For the sentiment (which is so true!) I used seperate letters, I bought the set a long time ago in France. At last I added some ice stars and my card was ready!
Hope to see your creation at Daisy Chain Challenges!

Challenges: 
Creative Fingers - #156 Anything Goes

groetjes, Ellen

1 opmerking:

Margreet zei

Je tekst klopt helemaal. Tof kaartje!
xxx Margreet