Pagina's

Pagina's

dinsdag 12 juni 2018

Purr-fect

Wat een leuke stempelset is Eline's Kittens! Natuurlijk 'moest' daar gelijk een kaartje mee gemaakt worden.

De basis is het stencil Ticket A5 van DDBD.  Langs de randen bracht ik met een dauber wat inkt aan, Love Letter. Het DP dat ik gebruikte is Love Letters van Joy!
De katjes stempelde ik met behulp van de Stamp Master en Tuxedo Black. Ik kleurde het drietal in met derwents en voegde nog wat tekening op de vacht toe met London Fog. Deze 'tekening' zit ook bij de stempelset.
Op de buitenflap een tekst uit de stempelset 'Post voor jou' van MD. Ook weer gestempeld met Tuxedo Black en langs de randen London Fog. Klap je de kaart open dan zie je nog een tekst, deze komt uit de set Eline's Kittens. Verder nog wat kattenpootjes her en der, gestempeld op een stansje uit de set Crea-Nest-Lies, Cross Stitch.

Wie weet heb ik je wat inspiratie kunnen geven. Ik wens je sowieso een heerlijke dag!


Challenges:
Crafty Calendar - June, Three of something
The Cutie Pie Challenge - #124 Spots & dots
Colour Crazy Craft - Week 23
Aud Sentiments - #205 Anything Goes + a sentiment


groetjes, Ellen

5 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

oo wat lieffff en een mooie kaart Ellen
Gr Karin

Margreet zei

Wat een gave ticketkaart, Ellen! Dat poezenDP is geweldig, dan heb je al bijna niets meer nodig! Je gestempelde en ingekleurde katjes zijn ook reuzeleuk.
xxx Margreet

CraftyLyn zei

Hi what a super cute card love the red spot paper and cute cats,thanks for joining us here at Cutie Pie challenge blog Lyn DT x.

Beverley zei

Gorgeous card, I love the cute cats. Thanks for joining in this months 'Three of Something' challenge over at Crafty Calendar.
Hugs
Bev x

Wendy zei

Super cute! ...Thanks for joining us at the Cutie Pie Challenge :)
Wendy x