Pagina's

Pagina's

vrijdag 1 september 2017

AnMaCreatief #72 - Mannen


Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer hebben we als thema: Mannen.

De afgelopen maand  hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.
Voor de randomwinnaar ligt een prachtige prijs klaar:deze mooie stans Flowery/Fleur-de-Lis van Precious Marieke:

foto van Anne-Marije Poppen.

Voor mijn kaart/creatie heb ik natuurlijk weer een stencil van DDBD gebruikt, de Z-fold dit keer. Je kunt 'm gewoon open laten, of in elkaar vouwen en de randen vastplakken, zoals ik heb gedaan. Het begint weer met het tekenen op en knippen uit linnenkarton. Langs de randen bracht ik met een dauber London Fog aan. Het DP, My Guy van Simply Creative past goed bij het thema. Op alle delen zie je verschillende gears van CraftEmotions. Langs de randen heb ik een rand autootjes laten lopen, met eronder een pijl uit de stempelset Gentleman van Viva Decor. Onder en boven een paar zelfgemaakte parels met de chrystal drops van Nuvo in de kleur Neptune.


De beide labels maakte ik met stansen uit de set XXL Labels & Tags, nr 4, van Crealies. De onderste heb ik iets ingekort, anders paste het niet mooi. Het label bewerkte ik met het mask stencil, nr 111, van Crealies in combi met London Fog. De tekst uit de set Post Voor Jou van MD, gestempel met Tuxedo Black en een pietsie scheef, plakte ik op een frame uit de set Rechthoekig Frame met Rondjes van Joy!
Ook het bovenste label bewerkt ik met mask en inkt en daarop een stempel, wederom uit de set Genteleman van Viva Decor. 'Geniet van je dag' is gemaakt met letters uit het Uppercase Alphabet van CraftEmotions. 

Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd!

Tot de volgende keer!

Challenges:
Friendship Challenge - #20 Besondere Kartenform
Scr@p-Cards Challenge - #99 Ruitjes en/of streepjes DP

groetjes, Ellen

8 opmerkingen:

Corrie zei

Wauw, wat een gave mannenkaart Ellen, mooi van kleur en leuke details.
Lieve groetjes,Corrie

Scraptastisch zei

Was ik dus net te vroeg met een mannenkaart, hihi Misschien maak ik er nog wel één voor deze Challenge Je hebt een heel mooi model gemaakt Ellen en je kleurgebruik is prachtig!! Fijn weekend!
xx Gerie

KarinsArtScrap zei

een gave stoere mannenkaart en tag Ellen
Gr Karin

Margreet zei

Wat toevallig dat ik voor vandaag ditzelfde model gebruikt heb voor mijn DT kaart voor Kreatrends.
Jouw versie vind ik heel gaaf en stoer! Je hebt heel mooi papier en leuke details gebruikt!
xxx Margreet

Danoesja zei

Hoi Ellen
Heel gaaf is je kaart, mooie kleurencombinatie en heel mooi die tags die zo ertussen zitten, leuk is ook dat je letters gewoon over de stempel hebt geplakt.
Bedankt voor je deelname bij Scr@p-Cards.
Lieve groetjes, Danoesja

Sarah zei

Toffe mannenkaart. Leuke kleurtjes. Vrolijk en toch stoer ☺

Suzan zei

Prachtige mannenkaart Ellen!
Groetjes Suzan

martine zei

Hoi Ellen wat een super leuke en stoere mannenkaart
fijn dat je meedoet bij ons op scrap-cards fijn weekend liefs martine