Pagina's

Pagina's

woensdag 1 februari 2017

AnMaCreatief - Challenge 65 - FeestEen nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer hebben we als thema: Feest.

De afgelopen maand  hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.
Voor de randomwinnaar ligt een prachtige prijs klaar:deze mooie stans van Amy Design: Holland Frame uit de serie Oud Hollands.

foto van Anne-Marije Poppen.

Dit keer heb ik een kaart voor mijn lieve moedertje gemaakt: ze wordt deze maand 85! Pfff...wat een leeftijd hè?!
Als basis het leuke stencil Present van DDBD gebruikt. De basis getekend op en geknipt uit linnenkarton en de volgende laag uit het DP Love van Joy! Voor de strik gebruikte ik het DP Back to Basics - Pretty in Pink van Dovecraft.
De cijfers komen uit een stencil van DDBD: Numbers. En het papier komt ook weer uit het blok Love. Op de 5 een vogeltje uit de creatable Grass van MD.

De schattige Panda with Flowers (Wild Rose Studio) stempelde ik met Rich Cocoa en heb ik ingekleurd met derwents. En ja, een panda is niet bruin, maar ik vind deze kleur nu eenmaal beter passen bij de rest.
Onder de panda de tekst gefeliciteerd, één van de stansen in de set Springtime-sentiments van Precious Marieke.

Gaan we naar de bovenkant.
Van de ballonnenrand van Joy! heb ik het geëmboste deel bewerkt met watermerk inkt en clear embossingpoeder van Papermania. Onder de ballonnen een vlinder uit de stansset Butterflies Duo van Dovecraft. Op het lijfje pareltjes gemaakt met Crystal Drops Dark Walnut van Nuvo: wat een gaaf spul is dat, wel ff oefenen :)

De bloementoef bestaat uit een witte bloem van Scrapberry's, een roosje en bloemetjes uit verschillende sets Sweetheart Blossom. Als laatste heb ik er een koperen hartje aan gehangen.

Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd!

Tot de volgende keer!

Challenges:
Kleuren met potloden - Dierenkaart


groetjes, Ellen

7 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een hele mooie kaart Ellen met een lief plaatje
Gr Karin

Margreet zei

Schitterende kaart voor je bijna 85-jarige moeder, Ellen...ze zal er reuze blij mee zijn.
Wat een leeftijd hè? De mijne hoopt in maart 90 te worden.
xxx Margreet

Rosina zei

prachtig is dit inspiratiekaart wat je voor je moeder haar verjaardag heb gemaakt Ellen...zo een leuk cadeaumodelletje met die grote strik en ook die grote cijfers zijn een geweldig leuk detail..

groetjes Rosina

Corrie zei

Een prachtig model kaart is het Ellen, héél mooi gemaakt voor een 80jarige.
Lieve groetjes,Corrie

Angela zei

Wat een dot van een kaart! Wat geeft dat een gaaf effect door de stempel niet met zwart te stempelen!
Gezellig dat je meedoet met de challenge bij Kleuren met Potloden en heel veel succes!
grt Angela

Petra-loves-paper zei

gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder, wat een fantastische leeftijd! Je hebt een mooie kaart voor haar gemaakt zeg. groetjes, Petra DT Kleuren met Potloden

Crea Astrid zei

Wat een schattige creatie heb je gemaakt. Lief beertje ook.
Leuk dat je meedoet met de Challenge van Kleuren met potloden.

Groetjes, Astrid.