Pagina's

Pagina's

dinsdag 24 januari 2017

Groetjes...


Vandaag laat ik jullie een kaartje zien waarbij ik hetzelfde papier heb gebruikt als de voorbeeldkaart die ik maakte voor de lopende challenge bij AnMaCreatief. Het DP Wild at Heart van First Edition is prachtig en door wat rond te neuzen bij andere kaartmaker, die hetzelfde papier gebruikten, komen bij mij meestal wel wat ideetjes naar boven.

Voor het model gebruikte ik  het stencil Window van DDBD en knipte dit uit linnenkarton. De randen heb ik rondom bewerkt met London Fog.
Aan de buitenkant zie je met de klok mee vanaf rechtsboven: een takje uit de tuinset van Joy! met twee houten vogeltjes, plaksteentjes van MD, een bloementoef, die bestaat uit een tak met bladeren uit de 6003 serie van Joy!, een olijfgroene aster, bloemetjes uit verschillende sets sweetheart blossom en de tekst 'Groetjes', een stans van Nellie Snellen.De afbeeldingen aan de binnenkant knipte ik uit een vel van het DP-blok en plakte ze in een frame van Sizzix. Rondom blaadjes geplakt uit de stansen Herfstbladeren van MD en Leaves, Mushroom van CraftEmotions. Met Bamboo Leaves op de nerven en langs de randen extra kleur aangebracht.


Op de flappen plakte ik in de hoeken een Corner Ornament van CraftEmotions en ook hier gebruikte ik London Fog,dit keer op de geëmboste delen, niet helemaal gelijkmatig, vind ik wel mooi staan.


Tenslotte mag de ontvanger best weten, dat ik de kaart zelf heb gemaakt en dat deed ik door deze stans van Dovecraft op de achterkant te plakken.

Tot de volgende keer en maak er wat van deze week!

Challenges:
Love to Scrap Challenge Blog - #93 Antything Goes
Crafty Girls Creations - #32 Anything Goes
Creative Craft Cottage - #80 Must use flowers

groetjes, Ellen

5 opmerkingen:

Helen zei

Even tijdens de koffiebreak, wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt; heel leuk bedacht: net een schilderijtje in een kaart. Leuk dat je meedoet bij Creative Craft Cottage. Liefs, Helen xx

KarinsArtScrap zei

mooi en lief en een mooi model Ellen
Gr Karin

Margreet zei

Wat een gaaf modelletje heb je gebruikt, Ellen, zo lief die kleine plaatjes erin...mooi papier!
xxx Margreet

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Ellen...leuk modelletje en super mooie details erop..ook op de achterkant mooie stansje geplakt..

groetjes
Rosina

Heather zei

Very pretty! Love how it opens and how you have decorated the inside to be just as pretty as the outside! Thanks for playing with LTSCB.