Pagina's

Pagina's

vrijdag 4 november 2016

Herfstige felicitatie....


Behalve kerstkaarten ben ik ook bezig met andere kaarten, zoals felicitatiekaarten: gaat ook gewoon door natuurlijk! In deze tijd van het jaar is het natuurlijk leuk om er een herfstachtig tintje aan te geven.
De basis van de kaart is het stencil Card Window van DDBD. Eerst afgetekend op en geknipt uit cardstock en vervolgens uit het fraaie DP van Echo Park: The Story of Fall.
De randen van het cardstock heb ik bewerkt met Morocco; hiervoor gebruik ik altijd een dauber, super handig!Aan de binnenkant en gelijk zichtbaar prijkt een afbeelding uit het minipaper pack Autumn van Joy! De randen  van het plaatje heb ik langs de distresser gehaald en ook weer beïnkt met Morocco. De verdere aankleding bestaat uit blaadjes uit de craftable Herfstbladeren van MD en de stans Leaves, Mushroom van CraftEmotions uit de serie Autumn Woods. Ik heb de blaadjes uit verschillende kleuren gestanst en bewerkt met Vintage Photo en Bamboo Leaves. Onderaan heb ik  een aantal beestjes uit de craftable Spiders and Bugs geplakt. Linksonder zie je konijntjes uit het stansvel Forest Animals van DDBD en in de rechterbovenhoek een filigraan hoekjeDe tekst is een stans van Nellie Snellen.

Aan de voorzijde van de kaart heb ik het filigraan hoekje terug laten komen. Uit de stempelset Pumpkin, Apple, Pear gebruikte ik de pumpkin, gestempeld met Morocco, en rondom blaadjes uit de eerder genoemde sets. Rechtsboven de stans klimop van Joy! en rechtsonder een houten figuurtje uit de set Pine, Cones and Acorns van CraftEmotions en tenslotte nog een paar dew drops in de kleur Autumn Gold.En om de ontvanger te laten weten dat je met veel liefde aan je creatie hebt gewerkt, is de stans Handmade With Love van Dovecraft natuurlijk superleuk om te gebruiken. Ik plakte het op de achterzijde van de kaart.

Was het weer voor deze keer!

Challenges:
Friendship Challenge - #10 Herbst/Halloween
Dutch Card Lovers - #263 Inspiratiefoto
Deep Ocean Challenge - #141 Use die cuts or punches

Polkadoodles Crafting Challenge - week 42 Anything Goes

groetjes, Ellen

8 opmerkingen:

Corrie zei

Mooi gemaakt met de DDBD mal Ellen, prachtig papier, zo mooi van kleur, het plaatje past perfect.
Lieve groetjes,Corrie

Margreet zei

Wow, wat een schitterend herfstkaartje, Ellen....zoveel op te zien!
Wat was het gezellig gisteren hè? Maar daardoor hebben we ook de helft van de beurs niet gezien. Misschien dat wij daardoor zo sterk waren om niets te kopen? Ik hoop dat je van je vrije dag hebt genoten en ik wens je een prettig weekend!
xxx Margreet

Margot zei

Wauw! Erg mooie kaart Ellen! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

KarinsArtScrap zei

een prachtige herfstkaart Ellen en een mooi model.
Gr Karin

Nicole Parmentier zei

Wat gaaf, dat doorkijkje met die fiets. Ik krijg spontaan zin om door het bos te fietsen van deze kaart!

Marjan zei

Echt leuk dit model, een heel gaaf kaartje! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

Bev zei

Such a lovely autumn card and I love the design toi frame your image. Wishing you the best of luck in our'Anything Goes' challenge Polkadoodles

Ellen zei

Wat een leuke Herfstkaart! Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen