Pagina's

Pagina's

donderdag 27 oktober 2016

StockingsWat is ie leuk, dit stencil van Dutch Doobadoo: stockings. Je kunt er een verpakking van maken, het stencil in enkelvoud gebruiken of, zoals ik heb gedaan, een open te vouwen exemplaar met op de achterzijde nog volop ruimte voor je eigen tekst.

De basis heb ik uit linnenkarton geknipt. Langs de randen heb ik Worn Lipstick aangebracht. Voor de volgende laag gebruikt ik het mooie DP Christmas van Joy! Ik heb de kaart best eenvoudig gehouden, vooral omdat ik het DP tot zijn recht wilde laten komen.
Op de voorzijde heb ik blad met besjes verwerkt. Dit is de set Holly Leaves van Craft Emotions. Ik heb uit wit linnenkarton gestanst en de randjes van het blad met Bamboo Leaves bewerkt en de nerven en het takgedeelte met Desert Sand.

Aan de binnenkant zie je ook weer het DP Christmas en heb ik her en der sneeuwvlokken aangebracht en sterretjes. Deze sterretjes en  de sterrenrandjes zijn onderdeel van de embossingfolder & stans Kleine Sterren van MD.  De tekst komt uit de stempelset Christmas Sentiments van MD.

Een geslaagd kaartje vind ik zelf en leuk om te versturen (en krijgen!).

groetjes, Ellen

3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

wat een mooie kerst sok heb je gemaakt Ellen
Gr Karin

Anita van Merode zei

Prachtig Ellen.
Gr Anita

yvon zei

Die is mooi geworden en wat een mooi papier idd.
Groetjes, Yvon