Pagina's

Pagina's

woensdag 5 oktober 2016

Kerst groetjes...


Vorige week liet ik jullie mijn eerste kerstkaart van dit jaar zien. En zo waar heb ik ook de volgende af. Het tempo zal nog wel wat omhoog moeten, als ik voldoende kaarten af wil hebben. Maar goed, het begin is er.
Ook dit keer heb ik weer gekozen voor het papierblok Christmas Nature van CraftEmotions. En dat komt vooral omdat ik mijn verdere kerstinkopen nog niet heb gedaan (kan niet kiezen!).
Als basis gebruikte ik het stencil Diamond van DDBD, leuk modelletje vind ik het.

De eerste laag knipte ik uit linnenkarton en de volgende laag uit het DP dat in het papierblok zit. De randen van het linnenkarton heb ik bewerkt met Summer Sky en Desert Sand met behulp van een dauber. Het plaatje komt ook uit het papierblok en is in 3D. Op de boomstam heb ik nog wat sneeuw aangebracht voor een nog wat meer winters effect.
Ook in de herfst en winter kun je nog prima gebruik maken van de tuinset: ik gebruikte de takjes en de kleine bloemetjes. Langs de randen van de takken bracht ik wat Distress Ink Vintage Photo aan en langs de randen van de bloemetjes Desert Sand. Onderaan de veertjes (uit het papierblok) plakte ik een houten ornament uit de set Pine Cones and Acorns van CraftEmotions. Ook dit onderdeel heb ik met inkt bewerkt: Vintage Photo en Desert Sand.
Een beetje bling bling mag niet ontbreken en dus zie je nog een paar gems gold op de kaart.
De tekst is van Eline van vorig jaar en nog steeds leuk om te gebruiken.

Ik zeg: op naar de volgende kaart! Geniet van je week en freubel ze!

Challenges:

Scrapbook Stamp Society - #101 Anything Goes, option animals
Through The Craft Room Door - Anything Goes


groetjes, Ellen

4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een prachtig kaartje heb je gemaakt Ellen.

Gr Karin

Laine Kammeraad zei

Absolutely gorgeous Ellen. Thanks so much for sharing with us at Scrapbook Stamp Society challenge and we hope you will join in our next challenge.

With smiles
Laine Kammeraad
DT My Besties UK

Kaija zei

Gorgeous card!Thanks for joining us at ScrapbookStampSociety Challenge.Good luck and hope to see again.Gr.Kaija Dt-member

KarinsArtScrap zei


Bedankt voor het meedoen bij ScrapbookStampSociety Challenge.
Succes en hopelijk tot de volgende keer.

Groetjes Karin DT coördinator