Pagina's

Pagina's

zaterdag 1 oktober 2016

AnMaCreatief #61 - Herfst


Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer hebben we als thema: Herfst.

De afgelopen maand  hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.
Voor de randomwinnaar ligt een prachtige prijs klaar:deze leuke craftable van MD, Puzzel.


Ik heb er dit keer voor gekozen een notitieboekje te pimpen. Erg leuk om te doen!

Het DP, The Story of Fall, is van Echo Park. Ik zie het blokje helaas niet meer in de winkel van AnMaCreatief staan: kennelijk erg populair!
De voorzijde fleurde ik op met een houten ornament uit de set Pine, Cones and Acorns van CraftEmotions. Ik zette het wat aan met Distress Ink Vintage Photo.
De potten uit de tuinset vulde ik met een blad uit dezelfde set, een roosje een olijfgroene en oranje aster en een bloemetje uit de sweetheart blossem set Peach, Orange & White.
Ook het hekje komt uit de genoemde tuinset. De tekst 'your notes' maakte ik met het Uppercase Alphabet van CraftEmotions. Ik gaf het wat glans met Clear embossingpoeder. Verder plakte ik in het hart van 2 bloemen nog een dew drop, Autumn Gold.
Op de voor- binnen- en achterkant van het boekje heb ik witte gesso aangebracht.


Achter het kader zie je een stukje van een afbeelding uit het blokje Autumn van Joy!

Op de achterkant zie je een boom uit het stansvel Forest Animals van DDBD en wat blaadjes uit de craftable Herfstbladeren van MD. Alle onderdelen heb ik met inkt bewerkt: Vintage Photo en Tea Dye.

Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd!

Tot de volgende keer!

groetjes, Ellen

3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

mooi bewerkt dat notitie blokje Ellen en een hele leuke kaart.
Gr Karin

Sarah zei

Wat mooi Ellen! Ik ga deze maand zeker nog een herfstkaartje maken en dan doe ik mee, want dat is lang geleden en die puzzel snijmal wil ik allang. Xxx

Corrie zei

Wat mooi gemaakt Ellen, in zo,n boekje wil ik mijn notities ook wel schrijven,zo gaaf .
Lieve groetjes,Corrie