Pagina's

Pagina's

donderdag 1 september 2016

AnMaCreatief challenge 60 - inspiratiefotoEen nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer hebben we een inspiratiefoto voor jullie.


De afgelopen maand  hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.
Voor de randomwinnaar ligt een prachtige prijs klaar:deze leuke embossingfolder en stans Knitting van Marianne Design.Ik heb mij laten inspireren door de bloemen, het hout, de bloempotten, de buitenlamp en het sfeertje dat de foto uitstraalt.
Voor mijn kaart heb ik (weer) gekozen voor een stencil van Dutch Doobadoo, dit keer het stencil Window. De basis knipte ik uit linnenkarton. De randen heb ik bewerkt met Pearl Tart. Voor de volgende laag aan de binnen- en buitenkant, gebruikte ik het DP uit het blok Life & Garden van CraftEmotions.
Aan de binnenkant van de kaart zie je een afbeelding van Studio Light uit het knipvel Très Chic, waarvan bij AnMaCreatief een kaartblok te verkrijgen is. Naast de afbeelding een bloem van de creatable Flower Set van MD met erop een resin camee. De bloempotten, uit kraft gestanst en met Vintage Photo beïnkt, en bloemetjes komen uit de tuinset van Joy! Met de perlen pen de pareltjes in de kern gemaakt. 'Groetjes' is een stans van Nellie Snellen.
Aan de buitenkant heb ik de kaart verfraaid met de stans Leaves van MD, bewerkt met Pearl Tart, met aan de onderkant wat bloemetjes uit verschillende sweetheart blossom sets.
In de hoeken bovenaan tenslotte nog wat parels en klaar was mijn kaart!

Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd!

Tot de volgende keer!

Challenges:
Creative Ladybirds Creations - #19 Anything Goes

groetjes, Ellen

3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een hele mooie kaart en model Ellen

Gr Karin

Corrie zei

Wat een prachtige kaart zie ik her op je bog Ellen, een mooi model en prachtig afgewerkt.
Lieve groetjes,Corrie

Wendy Koorevaar zei

Wat een mooi kaartje Ellen, heel romantisch en zo leuk dat je ook de binnenkant hebt gedaan. Ik vind het een topper!

Liefs,
Wendy