Pagina's

Pagina's

maandag 8 augustus 2016

Enjoy!


Het is volop vakantietijd! En wat is het dan leuk om je familie, vrienden en buren een heerlijke vakantie te wensen door bijvoorbeeld het sturen van een kaart.
In dit geval in de vorm van een caravan, een stencil van Dutch Doobadoo.
Ik heb de basis uit linnenkarton geknipt en de randen bewerkt met Desert Sand. De volgende laag en de deur haalde ik uit het DP Celebrations van MD. Voor het wiel en de trekhaak heb ik kraftpapier gebruikt. Als wieldop een gem van ScrapBerry's.

Het raampje kleedde ik aan met een stukje van de creatable Border-Triangle van MD. En gelukkig kwam ook mijn favoriete tuinset van Joy! weer van pas. Dit keer voor de bloempotjes in het raam. In de bloempotjes stukjes van een takje uit een creatable van MD en bloemetjes uit één van de sweetheart blossom sets.
Rechtsboven de klimop van Joy! De nerven bewerkt met Pearl Tart en de randen met Bamboo Leaves. Voor de stevigheid heb ik de stans twee keer uit het papier gehaald. Hetzelfde deed ik bij het vogeltje (uit de creatable Grass van MD) op de vlaggenlijn.
Deze vlaggenlijn maakte ik met de stans Vlaggetjes van Joy en een stukje twine. De letters komen uit de stans Uppercase Alphabet van CraftEmotions. Tenslotte nog een paar flipflops en een zonnebril uit het stansvel Holiday van DDBD om het zomerse tafereeltje compleet te maken.


Geniet van je vakantie en als je al geweest ben: geniet vooral heerlijk na!!

groetjes, Ellen


4 opmerkingen:

Wilma de Korte zei

Deze is gaaf, zeg!
Ik houd niet van kamperen, maar met zo'n vrolijke opgepimpte caravan krijg je spontaan zin....haha!
Echt heel tof gemaakt :)
Groetjes, Wilma

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige caravan heb je gemaakt Ellen het is net echt.

Gr Karin

Kaartenkraam zei

Wat een leuke kaart is dit! Gezellig die vrolijke kleurtjes!

groetjes van Ank

Sarah zei

Super leuk is deze!