Pagina's

Pagina's

woensdag 22 juni 2016

(nog een keer) 50...


In korte tijd nog een kaart gemaakt voor een 50-jarige: dit keer voor manlief.
Ik heb als basis voor deze cadeau-enveloppe het stencil Scalop 1 van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb de geschulpte rand veranderd in rechte lijnen: past beter bij een man. Ook heb ik de maat wat verlengd, want anders pasten de concertkaartjes die ik cadeau wilde geven, er niet in. Bij het knippen van de verschillende onderdelen ging het daardoor een paar keer goed mis dat dan weer wel, maar uiteindelijk vind ik het resultaat goed gelukt.

Het model heb ik twee keer uit linnenkarton geknipt en één keer uit het DP Man Made van First Edition. Langs de randen van het crème karton heb ik met een dauber inkt aangebracht: Cantaloupe.
Voor de cijfers het stencil Numbers van DDBD gebruikt en uit karton geknipt. Verder zie je op de voorzijde een tekst van Joy! die ik stempelde met embossing inkt, bestrooide met embossingpoeder Black van Papermania en liet glimmen en glanzen met de heattool. Verder mocht natuurlijk een lief hartje niet ontbreken.


De binnenzijde heb ik opgefleurd met het stencil Fifties Kitchen/Chequered van CraftEmotions en inkt in de kleur Cantaloupe.Tenslotte stempelde ik op de achterkant met Tuxedo Black een aantal teksten uit de serie Project NL van MD. Voor de sluiting heb ik een stukje klittenband gebruikt.

Dat was het weer voor deze keer, tot de volgende creatie!

Challenges:
Knutsels en Kadootjes - mannenkaart


groetjes, Ellen

3 opmerkingen:

Hermien zei

Dat heb je goed voor mekaar Ellen, de achterkant vind ik ook zo apart!
Bedankt voor je deelname bij K&K.

groetjes Hermien

Wendy Koorevaar zei

Wat een stoere enveloppe! Het is altijd moeilijk om voor een man wat te scrappen vind ik maar het is jou goed gelukt!

Liefs,
Wendy

yvon zei

Dat heb je mooi gemaakt. Ik vind het altijd zo moeilijk voor mannen, deze is zeker geslaagd.
En hij was er vast erg blij mee.
Groetjes, Yvon