Pagina's

Pagina's

dinsdag 19 april 2016

Easy peasy!
Jullie kennen inmiddels vast wel de stansblokken van Studio Light. Erg makkelijk om te gebruiken als je snel een kaart wilt maken of even geen eigen inspiratie hebt.
Behalve stansblokken zijn er ook Mix & Match boekjes met gestanste plaatjes en verschillende vellen dubbelzijdig DP.
Ik laat 3 varianten zien uit het boekje Follow Your Heart, allemaal met een wat meer of minder eigen touch.

Bij de ronde kaart heb ik als basis het stencil Circle van Dutch Doobadoo gekozen, geknipt uit linnenkarton en bewerkt met het stencil Fifties Kitchen/Chequered en Desert Sand van Memento. Met  een dauber gaat dat heel makkelijk. Verder de stansplaatjes uit het boekje gebruikt. De tekst, gestempeld met Rich Cocoa, komt uit de set My Little Bear with Flowers van ScrapBerry's.

Van het stencil Envelope & Tag heb ik voor de volgende versie de tag gebruikt. Langs de randen van het linnenkarton heb ik met een dauber Vintage Photo aangebracht. Verder bestaat de tag uit DP en gestanste plaatjes van het Mix & Match boekje. Voor het gaatje in de tag en de versiering gebruikte ik van Crealies Versiering Labels & Tags nr. 3. Verder nog een stuk twine om het af te maken.

Voor de derde kaart heb ik het DP op azuurblauw linnenkarton van CraftEmotions geplakt. Verder heb ik vooral onderdelen uit het Mix & Match boekje gebruikt aangevuld met een stukje crispy lint in de kleur turquoise. De tekststempel komt uit de serie Project NL van Marianne Design en stempelde ik met Rich Cocoa.

Zo zie je maar dat je met de Mix & Match boekjes alle kanten uit kunt: lekker makkelijk en snel of je geeft er je eigen draai aan.
Hopelijk heb ik je hiermee een beetje kunnen inspireren.

Gezellige week!

groetjes, Ellen

4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

prachtig geheel Ellen,
Gr Karin

Sarah zei

Leuk gemaakt. Tof papier!
Bedankt voor je vele leuke reacties!
Liefs Sarah

Margreet zei

Lekker snel, maar ook heel gaaf!
xxx Margreet

yvon zei

Jaaa, gaaf papier hé? Mooie creaties weer.

Lieve groetjes, Yvon