Pagina's

Pagina's

donderdag 12 maart 2015

Tasje gepimpt


Eindelijk het prachtige papier van First Edition - Botanical Notes gebruikt. Ik heb er dit tasje mee opgeleukt. Ik heb ervoor gekozen geen ingekleurde stempel te verwerken om de doodeenvoudige reden dat ik geen enkele van mijn stempels geschikt vond en passend bij dit DP.
Dus heb ik allereerst gekozen voor het frame uit de serie Curiosity Corner van Dovecraft en daar het vogeltje opgeplakt.

En verder mochten bloemen niet ontbreken. Deze heb ik samengesteld uit DP van First Edition - New Leaf, een bloemenset en blaadjes van Marianne Design en metalen bloemetjes.


Voor het label gebruikte ik de XXL-set  en versiering van Crealies, Op het label een knoopje en vogeltje. De tekststempel is van Me to You.


Overige materialen:
Plaksteentjes van ScrapBerry's
Voor de randen Distress Ink - Shabby Shutters en Vintage Photo
Memento - Rich Cocoa
Twine van Dovecraft

Challenge:
Creamiep - Voorjaar

Op naar mijn volgende creatie....

groetjes, Ellen


5 opmerkingen:

Helen zei

Ha die Ellen, wat een ontzettend mooi tasje heb je ervan gemaakt. Goed bezig. Mijn op de beurs gekochte spullen liggen nog in de doos/tas :-( Maar hopelijk komend weekend wat tijd :-)
Liefs, Helen

Adriana zei

Wat prachtig gedaan! Leuk om te zien hoe mooi die labels met versiering zijn. Zit er trouwens een gaatje in die metalen bloemetjes? Of heb je die er zelf in gemaakt???
Liefs Adriana

Marijke zei

Prachtig tasje, mooie details. Hier hoeft geen stempel om in te kleuren op!! Het is zo al heel erg mooi! Leuk ook de bijpassende label!!

Groetjes,
Marijke

Jane zei

Wat een super leuk tasje. Veel mooi details.

Groetjes Jane

Sonja zei

Leuk gemaakt zo'n tasje. Super hoor. Bedankt voor je deelname. Groetjes, Sonja