Pagina's

Pagina's

maandag 23 december 2013

CCH #161 Celebrate the new year

 
Tussen de decemberdrukte en gezelligheid in, ook nog de tijd gehad om een kaart te maken voor de nieuwe uitdaging bij The Crazy Challenge. Het thema is dit keer 'Celebrate the new year'. Onze sponsor is Fresh Brewed Designs.

In between all the december busyness and pleasure I managed to make a card for the new challenge at The Crazy Challenge. The theme is 'Celebrate the new year'.
Our sponsor is Fresh Brewed Designs.

 
Wat je als random winnaar kunt winnen is nog een verrassing. Als je in de top 3 belandt mag je volgende maand gast designer zijn. Kortom, niets staat je in de weg om gezellig mee te doen!
 
What the random winner will receive is still an surprise; the top 3 will be invited as our guest designer for the next month. So participate this challenge!
 
Op mijn kaart heb ik de digi The Snow Family verwerkt. Het DP is van Dovecraft, de tekst van Marianne Design - Elin's Xmas. 
 
Rest mij alleen nog jullie allemaal heel gezellige kerstdagen te wensen en een fantastisch 2014: maak er weer een mooi jaar van!
 
Other then this I wish you all a merry Christmas and a happy New Year!
 
groetjes, Ellen


4 opmerkingen:

Marijke zei

Hoi Ellen,

Zo weer eens de rust gevonden om te bloggen. Wat een gezellig stel sneeuwpoppen! Leuk!! Jij ook fijne feestdagen met je gezin en nog bedankt voor je mooie kerstkaart. Staat gezellig in mijn hobbyhoekje!

Groetjes,
Marijke

Anita Meijer zei

Wat een supermooie kerstkaart Ellen, prachtig. Wens jou en allen die je lief zijn ook fijne feestdagen toe en op naar een super 2014!
Liefs van Anita

Wilma zei

Wat een leuk en gezellig kaartje met die sneeuwpoppenfamilie! Ik wens je fijne en gezellige kerstdagen toe en natuurlijk alle goeds voor 2014!! Laten we er maar weer een creatief jaar van maken :)
Liefs, Wilma

Jolanda zei

De sneeuw denken we er maar bij dit jaar:0) leuke kaart!
fijne feestdagen en bedankt voor je gezellige berichtjes het afgelopen jaar!
grtz Jolanda