Pagina's

Pagina's

zondag 6 oktober 2013

Friends

Dit weekeinde dit kaartje gemaakt met een digi van Di's Digi Stamps, Handyman Bear. Ik heb gekleurd met mijn derwents en verder gebruik gemaakt van het mooie DP van First Edition, New Leaf. De tekst is van TLC.

This weekend I made this card with a digi of Di's Digi Stamps, Handyman Bear. I've coloured the image with derwents. The lovely paper is from First Edition, New Leaf. The sentiment is from TLC.

Challenges:

Di's Digi Designs - Show off those coloring skills
Cards & Scrap - #187 schets - dieren
EHI - Dierendag
AnMaCreatief - #25 herfstkleuren

Wat ik mij afvraag is wat jullie met alle gemaakte kaarten doen? Een deel van mijn kaarten verstuur ik of geef ik bij een cadeautje of zo, maar dan nog blijft er toch best wat over en die verdwijnen in een doos. Bovendien vind ik oudere kaarten ineens een stuk minder leuk, haha! Gaat dat bij jullie net zo?


Heb een gezellige en leuke week!

groetjes, Ellen

10 opmerkingen:

yvon zei

Hoi Ellen,
Wat een leuke digi en weer mooi ingekleurd natuurlijk.
Ja, bij mij verdwijnen er ook veel in een doos en als ik dan snel een kaartje nodig heb, kijk ik daar in, maar vind er dan vaak niets meer aan en ga dan toch maar gauw een nieuwe maken. hahaha.
Groetjes, Yvon

Helen zei

Ha die Ellen, wat een gezellig kaartje heb je weer gemaakt. Ik stuur mijn kaartjes naar familie of vrienden; ook naar mijn clubje de Kaartenmaatjes. Soms verkoop ik er een paar en eigenlijk wil ik ermee op een markt gaan staan (als ik tijd heb), maar tot die tijd is ook mijn doos aardig gevuld. Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Lieve groetjes Helen

jolanda zei

prachtige kaart

GerJanne zei

Wat een enig kaartje heb je gemaakt! Ik heb maar een klein voorraaddoosje, want ik maak meestal heel gericht voor iemand een kaart en er zijn best veel mensen die een kaart kunnen gebruiken.
Dankjewel voor het meedoen bij de challenge van EHI!
GerJanne

Marijke zei

Wat een leuke digi is dit!! Mooie uitwerking van de schets! De meeste kaarten gaan naar familie en vrienden. Ook blijven er over voor in het voorraaddoosje. Heel soms verkoop ik er een paar op MP. Gezellig dat je meedoet bij Cards and Scrap.

Groetjes,
Marijke

Crealin zei

Hey Ellen,

wat heb je weer een leukerd gemaakt met dit mooie papier.

Fijn dat je weer meedoet met de herfstchallenge bij AnMaCreatief :-)

Liefs,

Lins

Adriana zei

Deze heb je ook leuk gemaakt! het is net of de klusser heeeel hoog op een ladder staat door het mooie papier erachter: Grappig effect.
Dank-je wel voor je 2de deelname aan de HERFSTchallenge bij AnMaCreatief!
Groetjes Adriana

Craftdee zei

What a lovely card, cute image ;-) Love the background paper too. Thanks for "Showing Off Your Colouring Skills" in our challenge at Di's Digi Designs Good luck and hope to see you next time too, Donna ♥

Jolanda zei

wat een schatje Ellen:0)
Bij mij gaan bijna alle kaarten op de post, dus ik houd er niet veel over...
grtz Jolanda

Janice zei

Very cute! A super card. Jx