Pagina's

Pagina's

maandag 2 september 2013

#153 CCH - Bingo

En ja hoor, het is weer maandag: de start van de nieuwe challenge bij The Crazy Challenge, met dit keer als thema Bingo.
It's monday again, the start of a new challenge at The Crazy Challenge and the theme is Bingo.
 De sponsor is Stamp Fairy en de winnaar krijgt een voucher van $10 te besteden in de shop. En hoor je tot de top 3, dan mag je volgende maand gastdesigner zijn. Kortom, niets staat je in de weg om mee te doen!
This time our sponsor is Stamp Fairy. The randomwinner wil receive a voucher of $ 10 to spend in their shop. The top 3 will be invited to be our guestdesigner next month. So nothing stands in your way to join us!

 
De digi's die de sponsor beschikbaar heeft gesteld nodigden erg uit om een kerstkaart te maken, dus dat heb ik dan ook gedaan: de eerste voor dit jaar, goed hè?
Gekleurd met derwents en rondom de digi een kleurtje aangebracht met een flexmarker, anders is de achtergrond zo wit. DP van Kruidvat en verder spreekt het voor zich.
 
With the digi's of the sponsor I couldn't make another card then one for Christmas, so that's what I did. My first this year, isn't that great?
I've been colouring with derwents and used a flexmarker to fill in the white of the paper.
 
Challenges:
EHI - kerstkaart
 
Na een relaxte vakantie ben ik sinds vorige week weer aan het werk. Vandaag hebben Daan en Floor hun rooster opgehaald en kan het 'echte' werk gaan beginnen. Hopelijk kom ik dan ook weer toe aan meer kaarten dan alleen voor het DT, maar ik moet zeggen dat met 4 dagen werken, boodschappen, een deel van het huishouden (gelukkig heb ik - heel luxe - een werkster) en alles wat er nog meer aan verplichtingen is, er weinig tijd overblijft, maar ik doe mijn best, haha!
 
Tot later........
 
groetjes, Ellen


9 opmerkingen:

Tinie zei

Gave kleuren heb je gebruikt en een super leuke digi, top!!!

Groetjes Tinie

Anita Meijer zei

wat een superlief kerstkaartje Ellen, ik vind hem prachtig en zo herkenbaar ik ben momenteel ook alleen maar bezig met dt-kaartjes hahaha, maar is ook leuk toch om te doen.
Superleuk dat je meedoet aan de challenge van EHI, dank je wel en veel succes.
Liefs van Anita

Helen zei

Ha die Ellen, wat een superleuk kerstkaartje heb je gemaakt. Mijn teller staat ook op 1. Ik snap precies wat je bedoelt (alleen heb ik geen werkster (-: om te helpen). Op dit moment staat bij mij alles op een laag pitje; zit ziek thuis met een storing in mijn evenwichtsorgaan - moet vanzelf overgaan, maar ben het al redelijk beu inmiddels. Succes met alle bezigheden en hopelijk kan je wat meer tijd vinden voor andere kaartjes. Liefs Helen

Wendy Koorevaar zei

Wat goed dat je je eerste kerstkaart voor dit jaar al af hebt Ellen! En hij is super leuk geworden! Ik vind deze digi ook zo gaaf, echt een plaatje hoor...

Liefs,
Wendy

Corrie zei

Hallo Ellen, de kop is eraf moet je maar denken, je eerste kerstkaart is gelijk bingo, zo mooi gemaakt.
Lieve groetjes,Corrie

Macarena zei

Very nice and cute card! Thank you for joining us at Sketch Saturday :-)
Hugs, Marzena DT

jolanda zei

mooie kaart

De hobbydroom zei

Wat een prachtig kaartje Ellen!

Lieve groetjes, De hobby droom

Erica ♥ zei

Leuke stempel, mooie kaart heb je
ermee gemaakt ☺

Bedankt voor je deelname aan de Challenge
bij EHI ☺ Erg leuk !

Een gezellig (knutsel)weekend gewenst ☺
Lieve grtjsss Erica xox
heidebloempjuh.blogspot.nl