Pagina's

Pagina's

vrijdag 3 mei 2013

Kussen en kleuren

Het is al weer even geleden dat ik jullie iets heb laten zien, maar ik heb niet stilgezeten hoor! Alleen geen kaarten gemaakt.
De afgelopen weken druk geweest met werken, ook een paar keer in het weekeinde en de kamer van onze dochter heeft een make-over gekregen. Verder vooral veel gelezen en ...... dit kussen gebreid. Ik vind 'm leuk en ga er nog een paar maken, want het gaat echt razendsnel met pennen 7! Tussen de bedrijven door nog wat geoefend met distressinkt (deze Tilda won ik bij Suzan).

You haven't heard much of me lately, but I've been really busy: working, also in some weekends, the room of our daughter had a make-over, I did a lot of reading and.... knitted this pillow. Isn't it lovely? I intend to make some more. I also practised colouring with distress ink (this Tilda I won at Suzan)


Blij verrast was ik met mijn Top 3 notering bij Cards & Scrap met deze kaart. En of het nog niet genoeg was even later ook als random-winnaar uit de bus gekomen bij Dutch Magnolia Lovers met deze kaart. Mijn prijs: maar liefst vier Magnoliastempels, echt super natuurlijk!

Op het moment heb ik last van mijn rug, echt onhandig. Hopelijk is het snel over, want volgende week heb ik een weekje vrij en het beloofd prachtig weer te worden, dus ik kijk er erg naar uit!

At the moment my back isn't well, very inconvenient, because next week I've a week off from work, so I hope it will be better soon. The weather will be great next week so I'm looking forward to it.

Ik wens iedereen alvast een heerlijk weekeinde met morgen een moment van bezinning.
Have a great weekend!

groetjes, Ellen

6 opmerkingen:

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Ellen.

Liefs Riet.

Helen zei

Ha die Ellen, wat een mooi kussen. De tilda's zijn mooi gekleurd. Proficiat met alle prijzen, toppie gedaan. Succes met je rug. Ben op dit moment nog in Wales, maar als ik thuis ben mail ik je weer. Liefs Helen

Corrie zei

Hoi Ellen, jij bent met je neus in de boter gevallen zeg, hartstikke leuk voor je al die waardering, daar knapt een mens gelijk van op.
Wat een prachtig kussen heb je gebreid, ik ben er helemaal weg van.
Ik kijk nu al naar de volgende uit.
Lieve groetjes, Coorie

Yvonne Rijk zei

Hoi Ellen, allereerst gefeliciteerd met je prijzen. Altijd leuk om wat te winnen. Je kussen vind ik supermooi. Echt gaaf. Wat betreft de distressinkt veel succes. Ik geloof dat ik het opgegeven heb. Het lukt mij niet om het goed onder de knie te krijgen. Dus gebruik ik mijn inktpads om te poetsen; dat geeft ook een leuk effect. Veel sterkte met je rug. Ik kan er van meepraten. Het gaat nu eindelijk goed met mijn schildklier en nu sukkel al met mijn rug vanaf september. Nog nooit bij therapeuten geweest en na 3 fysiotherapeuten en mensendieck helemaal therapeuten moe en nog verder van de pad dan ik was. In mijn wanhoop al een nieuwe matras gekocht waar ik het maar 8 nachten op het uitgehouden en daarna ook nog eens last gekregen van mijn onderrug. Eerst zat het vanboven en in mijn nek. Nu doet alles lekker mee. Het frustrerende is dat ik al vanaf oktober niet meer kan werken en ook knutselen kan ik niet lang volhouden. Balen. Ik hoop dat jij er sneller vanaf ben dan ik. Veel sterkte ermee.
Groet van Yvonne Rijk.

Jolanda zei

hoi Ellen,
wat een ontzettend gaaf kussen heb je gebreid! van harte met al die prijzen en heel veel sterkte met je rug!!
hopelijk gaat het snel weer beter...
grtz Jolanda

Adriana zei

Wat vervelend van je rug! Heb je te hard gewerkt aan de make-over voor je dochter? Beterschap! Wat heb je dat kussen netjes gedaan en wat een schattig stempeltje heb je gekleurd. Gefeliciteerd met je winnende kaarten en de mooie prijs!