Pagina's

Pagina's

donderdag 16 augustus 2012

Knor, knor.....

De vakantie zit er bijna op, helaas! Ben zelf weer aan het werk en vanaf volgende week mag Floor weer naar school (groep 8) en Daan de week erna (HAVO 4, ongelooflijk maar waar, hij is overgegaan).
Ik heb de afgelopen periode dus echt niets gedaan op het blogfront. Af en toe een blik geworpen, maar dat was het dan ook wel. Langzamerhand ga ik toch de draad maar weer eens oppakken, want ik heb best zin om weer eens wat te maken. Bovendien 'moet' ik wel aan de gang voor The Crazy Challenge.

Holidays are over! I haven't done anything on the blogs lately. But now I feel like making some cards, also because I 'have to' for The Crazy Challenge. 

Het laatste wat uit mijn handen is gekomen en al weer even af is, is Vera: dit gezellige, leuke en feestelijke varkentje! Wilde ik toch ff showen :)
The only thing I've finished is this cute little pig, Vera! I wanted to show her to you.
Ik kijk al weer uit naar jullie creaties, dat wordt vast weer genieten geblazen! Geniet vooral van de komende zomerse dagen, beetje hot, maar vooruit, ik klaag niet!
I'm really looking forward to all your creation, I will get a lot of pleasure out of it!

groetjes, Ellen

6 opmerkingen:

Riet zei

Oggg geweldig gemaakt Ellen.

Liefs Riet.

Helen zei

Welkom terug in het land van de werkende mensen. Hier is nr. 1 al naar school en nr. 2 begint volgende week. Ben nu even een paar daagjes vrij - lekker genieten van de hitte!!! Deze cutie is weer superleuk geworden. Mooi gemaakt hoor. Liefs, Helen
p.s. heb je al bij Anne-Marije gekeken?

Corrie zei

Hallo Ellen, meisje dat is lang geleden fijn dat je er weer bent,ik zeg altijd maar diegene die volg komt vanzelf weer voorbij en zie hier onze Ellen is er weer. Wat heb je een leuk varkentje gehaakt,een prachtige cupcake erbij mooi gehaakt hoor!!!!
Lieve groetjes Corrie

Jolanda zei

Fijn dat je weer terug bent in blogland Ellen:0)
Je feestvarken is al meteen een hele mooie binnenkomer!
grtz Jolanda

yvon zei

Hoi, hoi, jij bent ook echt van alle markten thuis hé. Super lief varkentje.
Alles goed met Charlie en Bella? Misschien zijn we Harry ook kwijt, dat horen we maandag. Geniet lekker van ze.
Gijs moet morgen fietsen, heeft een thuiswedstrijd. Wordt lekker zweten.
Groetjes, Yvon

Yvonne Rijk zei

Hoi Ellen, ik had hem al op facebook voorbij zien komen maar ik vind hte een supergezellig setje. Dat gaat je goed af. Ik heb een poosje geleden enkele hartjes gehaakt maar het is toch niet zo mijn ding. Ik had helemaal een verkrampte hand dus houd ik het maar met kaarten. Dat wil niet zeggen dat ik niet leuk vind. Jij hebt het duidelijk in de vingers. Wat en ontzettend leuk patroon is dit zeg.

groetjes van Yvonne.