Pagina's

Pagina's

zaterdag 28 april 2012

nog een hobby? Another hobby?

Een van de klanten die regelmatig in de bieb komt, heeft me besmet..... en het virus heet (knuffel)beesten haken. Telkens komt ze haar probeersels laten zien en ik dacht, ach laat ik ook eens zo'n boekje van  Christel Krukkert lenen. Vervolgens dacht ik, ach ik heb nog heel veel restjes katoen liggen, het kan geen kwaad eens wat te proberen. Het gevolg is dat 'Karel' eraan moet geloven en langzaamaan steeds meer kikker wordt.

One of the customers of the library, has been infecting me... and the virus is called crocheting (?) cuddly animals. She's showing her creations all the time, so I thought, let me try it too. And that's how 'Karel' is turning into a real frog more and more.


Het is zo leuk om te doen, vind ik. Eerst Karel maar eens afmaken en daarna volgen vast nog meer van die leuke beestjes, bijvoorbeeld Ollie of Evert en Evelien of......

Maar ook op het scrapfront niet stilgezeten, want met deze kaart won ik bij Dutch Dare Card een voucher te besteden bij Digi Doodle Shop en heb dat vandaag gedaan. Toch weer leuk!
Morgen een kaartje maken voor The Crazy Challenge, want als DT-lid heb je zo je verplichtingen!
Ik wens iedereen een heerlijke zondag en natuurlijk een supergezellige Koninginnedag!

But about scrapping: with this card I won at Dutch Dare Card a voucher of Digi Doodle Shop. Tomorrow I will make a card for The Crazy Challenge, because as a DT- member I've my obligations!
Have a lovely sunday and in The Netherlands a wonderful 'Queen's Birthday' (which is celebrated on the 30th April, with lots of orange!)!

groetjes, Ellen

9 opmerkingen:

Tinie zei

Oooh superleuk deze Karel!! Een vriendin van me is er ook mee bezig! Erg leuk gedaan!
En gefeliciteerd met je prijs!
groetjes Tinie

Cynthia zei

Wat een schatje! Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat.

Groetjes,

Cynthia

Corrie zei

Je ziet het steeds meer gehaakte dieren en die van jou is leuk Ellen ik zou ook zo graag weer eens haken, maar door een zeer ernstige ziekte in het verleden is mijn pols vast gezet en kan ik nog maar heel moeizaam haken. Maar om het van mijn volgers te zien vind ik ook geweldig groetjes Corrie

Sandra zei

Het haakvirus is echt een hele hardnekkige!!! Ik moet ook eerlijk toegeven, dat het haken momenteel meer prio heeft bij mij, dan het maken van kaarten. Je bent gewaarschuwd!!! Veel plezier!

Riet zei

Wat geweldig gemaakt Ellen.

Liefs Riet.

CreaSjouk zei

Wat een leuke kikker wordt dit!
Groetjes Sjoukje

Wilma zei

Wat leuk!! Ben erg benieuwd hoe Karel er straks uitziet als 'ie af is!!
Ik wil graag zelf bloemetjes gaan haken, maar ben er nog niet aan begonnen...
En, wat leuk dat je gewonnen hebt, gefeliciteerd!
Grappig trouwens jouw opmerking over die kerstkaarten... ik merk dat ik juist nu veel meer inspiratie heb als in de kersttijd (waarschijnlijk door het ontbreken van kerststress..haha)
Groetjes, Wilma

(effe nieuwsgierig...werk je in een bieb? Ik help 1 x in de 2 weken als vrijwilliger in 'onze' bieb). Erg leuk om te doen en superhandig als je andere grote hobby lezen is!!

Yvonne Rijk zei

Erg leuk Ellen. Karel is een snoepje.
Zelf haakte ik 30 jaar geleden gordijntjes. Was helemaal hip toen.
Heb me vorig jaar weer voorzichtig aan wat bloemetjes gewaagd voor op kaarten. Het moest echt uit mijn tenen komen en heb mezelf opgefrist met filmpjes op het internet hoe het ook weer allemaal ging. Jou gaat het in ieder geval goed af.

groetjes van Yvonne.

Helen zei

Wat een geweldige Karel gaat dit worden. Je bent goed bezig. Ik ben pas begonnen met een bloemetje haken, maar hij ligt met haaknaald en al in het bolletje wol gestoken (tot ik weer wat tijd heb om verder te proberen). Proficiat met je prijs, ben benieuwd wat je hebt uitgekozen. Je kaartje was ook een echt superschatje. Liefs, Helen