Pagina's

Pagina's

zaterdag 22 oktober 2011

Snelle kerstkaart


Dit kaartje heb ik afgelopen week gemaakt, gaat supersnel (als je eenmaal het papier en de afdruk bij elkaar hebt gezocht, dat dan weer wel)!
Bij Karen's Doodles is de uitdaging: maak een kleine kaart van 10 x 10 cm. Aangezien  ik veel kerstkaarten wil maken kan ik met deze eenvoudige layout  mijn voorraad gestaag laten groeien en het levert leuke kaarten op.
Ik heb gekozen voor een stempel van het Kruidvat, want op het moment dat ik de kaart maakte lag de webshop van KD eruit, dus kon ik niet even shoppen voor een leuke kerststempel.
Het dp is van Studio Light. De binnenkant van de kaart nog enigszins aangekleed m.b.v. mallen van Nellie Snellen en een stempel van Marianne Design.

Tot de volgende kaart en ik kijk weer uit naar jullie reacties!

groetjes, Ellen

9 opmerkingen:

yvon zei

Leuk is die, ik heb ze ook, die stempels, en was er gisteren al een beetje mee bezig geweest. Je kaartje is heerlijk eenvoudig en toch mooi.
Groetjes, Yvon

Helen zei

Wat een leuk kaartje. Heb vanmiddag ook nog met deze stempel in mijn hand gezeten, maar hij paste niet op mijn projectje. Moet nog op zoek naar iets anders. Lieve groetjes.

Marijke zei

Ze zijn te gek he de stempels van de kruitvat. Leuk klein kerstkaartje is dit Ellen. Ook leuk dat je de binnenkant opgepimt hebt. Morgen plaats ik ook een kerstkaartje voor deze challenge, erg leuk om zo'n klein kaartje te maken.
Fijn weekend verder,
Marijke en Chantal

Tinie zei

De kaart is leuk geworden!! Mooi papier heb je gebruikt! En het stempeltje is ook leuk gekozen! Leuk dat je meedoet met de uitdaging van Karens Doodles NL!
groetjes Tinie

marja zei

Wat een leuke kerstkaart Ellen!
Leuk dat je mee doet met de uitdaging van Karen's Doodles NL.

Lieve groetjes Marja.

Wendy Koorevaar zei

Een heel mooie kaart Ellen met een leuke stempel erbij!

Groetjes,
Wendy

Geertje zei

Een leuk kerstkaartje heb je gemaakt. Bedankt voor het meedoen aan de Karen's Doodles Challenge.
Groetjes Geertje

Ellen zei

Wat een leuke kerstkaart Ellen!
Bedankt voor het meedoen met Karen's Doodles NL.

Groetjes Ellen

Renata van Miltenburg zei

Ondanks dat het geen KD is is het wel een schattig stempeltje ;) Lief kaartje.

Liefs, Karen's Doodles NL!

Renata