Pagina's

Pagina's

maandag 13 juni 2011

kerstkaart (echt waar!)

De afgelopen dagen heb ik tussen de vele bedrijven door mijn eerste kerstkaart voor dit jaar gemaakt. Komt eigenlijk door de challenge bij  EHI borduurkaarten. Voelt wat raar in deze periode, maar is toch wel leuk om te doen. Kan bovendien geen kwaad, want straks komen ze je neus uit :)
Ik heb voor deze kaart dus weer eens geborduurd: wat een werk, wel leuk! Het patroon heb ik uit het Hobbyjournaal. De 3D-afbeelding is van Marianne Design, evenals het groene papier dat ik erachter heb geplakt. De hoekjes verfraaid en mijn eerste kerstkaart is een feit.

groetjes, Ellen

4 opmerkingen:

Tinie zei

Wat goed van je Ellen, om nu al met de kerstkaarten te beginnen! Wat een schitterend geheel, ik vind de kleuren ook helemaal gaaf!!!

Groetjes Tinie

yvon zei

Je kan niet vroeg genoeg beginnen. Deze is schitterend. Wil dat toch ook nog eens proberen, borduren.
Groetjes, Yvon

Marijke zei

Je kan er maar op tijd mee beginnen! van mijn voornemen om elke maand een kerst kaart te maken is het niet geworden:) Leuk!! een geborduurde kerstkaart nog wel met een 3d afbeelding. Erg leuk! ook mooie hoekjes.
Groetjes, Marijke en Chantal

Helen zei

Hoi Ellen, ook aan de borduur geslagen. Wat een leuk kerstkaartje. Goed hoor, bij mij zal het wel weer november en haastwerk worden. Groetjes Helen