Pagina's

Pagina's

zaterdag 25 juni 2011

goeie reis....

In de eerste vakantieweek van dochter Floor staat het kamp met de scouting op het programma. Ze ziet er al helemaal naar uit. Ik heb grote bewondering voor de leiding: ze slagen er elke keer weer in om een superprogramma neer te zetten en het de meiden naar de zin te maken.
Het is de gewoonte om niet alleen een kaartje te ontvangen, maar ook dat Floor van ons een paar kaarten krijgt. Dus dit jaar zal dat toch echt eigen werk 'moeten' zijn. Met minder neemt ze waarschijnlijk geen genoegen :)
Dit is er eentje die ik de laatste dag(en) wil versturen ter voorbereiding op de terugreis. Tilda met haar koffertje heb ik ingekleurd met Derwents. Het papier is van Art Talent. Verder nog wat malletjes gebruikt en inkt voor de randjes van de stempel en de bloem.
Nu nog op zoek naar leuke stempels/digi's voor de andere kaarten.....

De kaart doet mee met de challenges van Stamp with fun, Pollycraft, Totally Paper Crafts en Just Magnolia.

groetjes, Ellen
9 opmerkingen:

Marjolein zei

Hoi Ellen,

Die is weer leuk zeg, mooi kleurwerk ook. Onze kids zijn nu op kamp, hopelijk heeft Floor beter weer.

Groetjes,
Marjolein

Tinie zei

Wat een super mooi kaartje, ook het idee erachter!!

Groetjes Tinie

Riet zei

Wat een prachtige kaart Ellen.

Liefs Riet.

Rach zei

Ellen this is such a sweet card, hugs rachxx

Marijke zei

Hoi,hoi dit is een lief kaartje voor Floor, toepasselijke stempel en tekst en een leuk idee! Hopelijk is het weer dan niet zo druilerig als nu.
groetjes, Marijke en Chantal

debby4000 zei

Gorgeous, beautiful card.
luv
Debby

The Crafty Den zei

Hi Ellen, what a pretty card. I love the image and your papers are gorgeous. Thanks for joining us at stamp with fun this week. Hugs, Denise x

Helen zei

Hoi Ellen, wat een leuk kaartje weer. Daar zal Floor wel blij mee zijn. Nu maar hopen dat ze lekker weer heeft; dat is toch altijd leuker als druilweer. Groetjes Helen

Wilma zei

Hoi Ellen,
Wat leuk dat je volger van mijn blog bent geworden (uiteraard ben ik ook bij jou volger geworden!)!! En, dat de stijl van mijn kaarten je aanspreekt...leuk om te horen uit de mond van een "vreemde".
Veel scrapplezier toegewenst en een gezellig kamp voor Floor!
Succes met je andere kaartjes...
groetjes, Wilma