Pagina's

Pagina's

zondag 5 juni 2011

Be My Teddy Bear

.... en dat is de uitdaging bij Pollycraft Monday, dus ben ik op zoek gegaan naar een leuke afbeelding. Ik vond er uiteindelijk eentje via de site Free Digital Stamps. Omdat ik de afbeelding iets vintage-achtigs vind hebben heb ik de kaart ook die uitstraling gegeven.
Het papier is dan ook van de vintageblokjes van de Action en van een vel dat ik laatst in een hobbywinkel heb gekocht (in de uitverkoop). Ook heb ik de Tim Holtz papier distresser aangeschaft en uit kunnen testen net als de distress-ink vintage photo. De knopen zijn gemaakt van een mal van Joy! Crafts: erg handig, want knoopjes vind ik wel erg leuk en zo hoef ik ze niet apart aan te schaffen. De strook is met een Nellie Snellen frame gemaakt.

De kaart doet ook mee met de challenges van Digital Tuesday, The Fuzzy Wuzzy Challenges, Papertake Weekly en Stamp Something.

Ik heb de afgelopen dagen heerlijk geshopt en niet eens knutselspullen gekocht! Hoe knap is dat. Kwam vooral omdat Pipoos in Rotterdam afgelopen donderdag niet open was....., maar we hebben ons heerlijk vermaakt, vooral omdat dochterlief teenslippers van haar idool Miley Cyrus wist te scoren: haar dag kon niet meer stuk.
In Breda was ook nog eens het Jazz Festival aan de gang, dus het was erg gezellig op de terrassen. Ik kan hier wel weer even op teren.
Het zonnetje komt gelukkig weer door, dus daar ga ik nog even van genieten!


groetjes, Ellen

12 opmerkingen:

Marijke zei

Wat een mooi vintage kaartje!! Mooi de randen bewerkt met de distresser en grappig de knoopjes. Je kan ze nu idd in elke kleur en motief maken met zo'n mal!
Groetjes, marijke en Chantal

diana zei

hoi ellen,
wat een mooie kaart, en ik vind het afdrukje ook erg leuk.
groetjes diana

Anoniem zei

A fab card Ellen! Love the soft colours and the cute teddies. Thanks for joining us at Papertake Weekly this week and good luck!

Riet zei

Wat een prachtige kaart Ellen.

Liefs Riet.

Helen zei

Wat een mooi kaartje. Succes met de challenges. lieve groetjes.

Sue zei

Aww, cute little bear wedding couple. Great mix of papers. Thanks for joining us at the Fuzzy Wuzzy Challenge this month.

Hugs
Sue

Amy Johnson zei

Such an adorable card! Thanks for playing the DTC this week!

Tinie zei

Prachtig kaartje, met schitterende kleuren en ik vind het papier ook helemaal geweldig!!

Groetjes Tinie

Sieta zei

Mooie kaart met een leuk afdrukje en in mooie kleuren gemaakt.
Lieve groetjes Sieta

greet zei

Wat een superlieve kaart!

Groetjes Greet

Anoniem zei

Adorable!! Such a lovely creation! Thanks for joining us at Stamp Something this week! *Vicki* ~ Sr. DT member

stephanne zei

Awwww, a beary sweet couple, such divine colouring and fabby paper choices!! Thanks so much for sharing with us at TFWC this month!!
hugs, stephanne