Pagina's

Pagina's

dinsdag 3 mei 2011

Geborduurd

Dit keer een totaal ander kaartje dan ik tot nu toe geplaatst heb: ik heb mij een keer op het borduren gestort. In een ver verleden heb ik wel vaker kaarten geborduurd, maar sinds het (her)ontdekken van kaarten maken heb ik mij er nog niet aan gewaagd. En het is zo heerlijk ontspannend: zo doe ik ook graag merklappen borduren. Dit zijn - in mijn geval - vaak jarenlange sessies, maar het gaat mij meer om het doen dan dat het snel af moet zijn.
Ik heb het patroon van de site van Hobbyjournaal geplukt en met DMC-garen bewerkt. De pyramidekaart komt uit een blokje van de Action. Verder in de hoeken nog een gestanst ruitje en klaar is kees.
De kaart doet mee met de challenge van 'Een hoop inspiratie borduurkaarten': een leuke site, waar best wat meer animo voor mag zijn. Dus trek je draad, naalden, prikpen enz. uit de kast en maak er wat van!

groetjes, Ellen3 opmerkingen:

Yvonne Rijk zei

Het is inderdaad totaal iets anders Ellen, maar ik vind hem erg mooi. Het plaatje is erg leuk en je hebt de kleurtjes van je borduursel er mooi op aangepast. Heb zelf vroeger ook veel geborduurd maar ik heb soms al moeite om gewoon een randje langs een stempelafdrukje te maken met stiksteekjes omdat ik het niet meer zo goed zie. Heb zelfs de laatste keer mijn loeplamp hier voor moeten gebruiken dus ik waag me er maar niet meer aan. Maar dat wil niet zeggen dat ik het niet mooi vind.
Veel succes met de challenge.

Groetjes van Yvonne.

yvon zei

Dit is mooi!! Ik wil het ook nog eens gaan proberen, dat borduren. Dan kom ik wel even bij jou in de leer.
Groetjes, Yvon

Helen zei

Ha die Ellen, nu is het er eindelijk van gekomen. Ook een borduurkaartje gemaakt en wat een mooie. Moet je beslist vaker doen. Hartelijke groetjes.