Pagina's

Pagina's

donderdag 21 april 2011

creatie workshop

Zo: daar ben ik (eindelijk) weer! Ik kan jullie melden dat ik afgelopen weekeinde mijn werkstuk heb afgemaakt: wat een hoop tijd is daar in gaan zitten. Ik moet 'm alleen nog nalezen op tikfouten en zo, maar dat komt wel goed. De cursus zit er nu bijna op, nog twee lessen, een eindgesprek en een 'proeve van bekwaamheid' en dan heb ik dat ook weer gehad.

Maandag heb ik mijzelf getrakteerd op een workshop bij Mandy. We hebben een easelkaart gemaakt. Een prachtig ding, alleen wordt het versturen wat lastiger :). Maar gewoon lekker thuis laten pronken kan natuurlijk ook. Ik vond het in ieder geval hartstikke leuk om samen te doen en heb ook nog eens wat handigheidjes geleerd. Op 9 mei is de volgende workshop en dan ga ik gewoon weer. Er is volgens mij nog plek, dus woon je in de buurt van Maasland: kom er gezellig bij!

Met het Paasweekeinde voor de deur zal het zeker heerlijk genieten worden van het weer, we gaan een dagje naar Drente naar vrienden en dochterlief is zaterdag jarig, maar ik ga - zeker weten - ook weer aan de scrap, want mijn handen jeuken.
Maar eerst vandaag weer een drukke dag: huishoudelijke klusjes (blèh), kadootjes alvast inpakken en vanmiddag bij een vriendin op bezoek. Heb ik daarna nog zin, dan ga ik vanavond ook nog hardlopen.

groetjes, Ellen9 opmerkingen:

patricia zei

hoi
zoals je al zelf zegt het is gewoon prachtig
patricia

Riet zei

Wat een prachtige kaart Ellen.

Liefs Riet.

Yvonne Rijk zei

Hij is prachtig geworden Ellen.
Maar inderdaad door de bloemen wat lastiger versturen. Ik vraag me wel eens af als ik sommige overigens prachtige kaarten met superveel bloemen zie, hoe deze kaarten eruit zien als ze echt met de post verstuurd zijn.
Geniet van het lekkere weer en alvast gefeliciteerd met je dochter. Ik ben zelf zondag jarig dus hebben we allebei feest.

GRoetjes en fijn paasweekend van

Yvonne.

Marijke zei

Je creatie is prachtig!! en heeft vele leuke details. Wat leuk dat er bij jou in de buurt workshops worden gegeven, hier helaas niet.......zover ik weet. Alvast gefeliciteerd met je dochter haar verjaardag en hele fijne dagen toegewenst.
groetjes, Marijke en Chantal

Helen zei

Wat een ontzettend mooie kaart heb je gemaakt. Zulke kaartjes kun je alleen maar in doosjes versturen, maar inderdaad thuis staan ze ook altijd heel leuk en kan je er lekker zelf van genieten. Alvast proficiat met je dochter en een hele fijne dag toegewenst, maar met de weersvoorspelling moet dat wel gaan lukken. Fijne paasdagen en veel knutselplezier. Groetjes.

diana zei

hoi hoi,\wauw wat een geweldig mooie kaart.
groetjes diana

yvon zei

Hé Ellen, hij is geweldig zeg. Super gedaan.
Feliciteer Floot zaterdag met haar verjaardag en voor jullie natuurlijk ook alvast van harte. Geniet van de vakantie en zie je daarna weer.
Groetjes, Yvon

Colien zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt, erg leuk!
Succes met al je activiteiten en geniet van het Paasweekend!
grtz. Colien

Janie Printz zei

Absolutely gorgeous card... LOVE this look & your wonderful style.
Hugs, Janie