Pagina's

Pagina's

maandag 28 februari 2011

Felicitatiekaart

Ik heb in mijn voorraad scrapspullen (die steeds groter wordt; ik word nu eenmaal vreselijk hebberig als ik iets in mijn vizier krijg), ook 3D-papier, waar ik eigenlijk weinig tot niets mee doe. Ik vind het inkleuren van stempels nu eenmaal erg leuk.
Maar omdat het toch zonde is het niet te gebruiken heb ik voor de verandering eens een zgn. pyramide-kaart gemaakt. Best leuk om te doen eigenlijk en perfectionist als ik ben was het een heel gedoe om de lijntjes goed door te laten lopen. De aankleding van de kaart vrij simpel gehouden, dus weinig toeters en bellen (vind als ik de foto zie, de 'sliertjes' niet zo, vooral door de kleur denk ik, maar ja ik heb geen geel en oranje). Het papier is van Art Talent en de bloem heb ik gemaakt uit foam met de malletjes van Joy! Krafts. De tekst zat in een pakketje van de Action.
Ik laat de kaart meedoen bij de challenge van The Fuzzy Wuzzy Challenges: Birthday Wishes.

groetjes, Ellen

9 opmerkingen:

Tinie zei

Het is een prachtige kaart geworden, met hele mooie vrolijke kleuren!!!

Groetjes Tinie

diana zei

hoi ellen,
wat een leuk kaartje, en ja hebberig, oeps dat ben ik ook, kan wel een winkel beginnen hihi
groetjes diana

Yvonne Rijk zei

Erg leuk geworden Ellen, heerlijke vrolijke kleuren. En wat betreft papier etc. Het wordt vast nog erger want ik ben nu al een paar jaar verslaafd en mijn goede voornemen was dit jaar geen papier meer te kopen omdat ik al omkom in het papier. Het is helaas al weer mislukt. Heb de verleiding al weer niet kunnen weerstaan. Het is zo'n heerlijke hobby.
Groetjes van Yvonne.

Marjolein zei

Wat een vrolijk kaartje Elle. Heerlijk die felle kleuren. Ik ken het hoor, mijn kast puilt uit van alle knutselspullen, het is gewoon een verslaving.

Groetjes,
Marjolein

Marijke zei

Wat een vrolijk kaartje, en wat een lieve afbeelding. Ken het dat de scrapspullen voorraad steeds groter wordt. Heb net kruitvatfolder binnen gekregen staan er allemaal leuke hobbyspullen in......morgen maar even gaan kijken, je weet maar nooit of er nog iets moois tussen zit:))))
Groetjes, Marijke en Chantal

Helen zei

Ha die Ellen, wat een vrolijk kaartje; leuke kleurtjes. Weet precies wat je bedoelt; mijn kasten puilen uit en zoals Marijke en Chantal al zeiden "leuke spulletjes bij het Kruidvat" (zullen we wel of niet gaan shoppen....). Groetjes

Sue zei

Ellen, what a bright fun card! That little bear image is adorable and those warm bright papers are such fun. Thanks for sharing your card with us at the Fuzzy Wuzzy Challenge this month.

Hugs
Sue

Ingrid zei

Geweldig leuke kaart, heel gezellig! Wat leuk dat je meedoet met onze Fuzzy Wuzzy challenge en ik hoop je deze maand weer te zien :-)
Hugs Ingrid

Anneke zei

Leuke kaart is dat Ellen!
Dank je wel dat je eventjes bent komen langs hoppen ;) hihi... Groetjes Anneke