Pagina's

Pagina's

maandag 7 februari 2011

Award ontvangen: Liebster blogJawel, jullie lezen en zien het goed: ik ben blij gemaakt met deze award door Cynthia en Marijke en Chantal: wat een eer hè? Maarrrrrrrrrr, ik moet er nog wel wat mee doen en dat doe ik graag.

- Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de  afbeelding van 'Liebster Blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.
- Je maakt een verwijzing naar de blog of - in mijn geval - blogs van de  personen   die je deze award hebben gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).
- Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
- Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben het niet nodig.

Ik geef de award dan ook heel graag door aan:
- Diana
- Yvonne
- Yvon en
- Sjoukje

Ik hoor 't wel of jullie de award accepteren (of niet)!

groetjes, Ellen

6 opmerkingen:

Helen zei

Proficiat met je award; ik was ook een van de gelukkigen die hem mocht ontvangen. Zag dat jij hem ook kreeg, heb mijne dus doorgestuurd naar wat andere volgers van mijn blog. Groetjes Helen

diana zei

hoi ellen,
dank je wel voor de award, dat vind ik echt heel erg leuk.
groetjes diana

CreaSjouk zei

Hoi!

Jij gefeliciteerd met je award en bedankt dat je hem vervolgens aan mij hebt doorgegeven.

Groetjes Sjoukje

Yvonne Rijk zei

Hoi Ellen.

Pff vind dit moeilijk om te zeggen dat ik de award niet wil hebben. Ik heb er in het verleden al meerdere gekregen en de eerste keer dat ik er een kreeg was ik blij verrast maar nadat ik er meerdere heb gekregen ervaar ik het eerder als lastig om ze door te geven en alle regeltjes die er vaak aan vast zitten. Ik hoop dat je dit begrijpt. Heb ook al vaker een button op blogs gezien van nee bedantkt die moet ik ook nog maar eens plaatsen. Ik heb niet veel volgers maar daar zit ik niet mee. Ik vind het gewoon leuk en met degene die ik heb heb ik leuk kontakt. Veel blogs met veel volgers hebben vaak ook al candy's weggeven en daar zit de regel aan vast dat je volger moet worden. Ja dan schiet het op. Maar ik doe het gewoon op mijn eigen manier en vind het leuk dat je af en toe langs komt en ik bij jou.
IK hoop dat je het begrijpt.

Groetjes van Yvonne.

diana zei

hoi ellen,
ik kom even terug op het mailtje dat je op mijn blog had gezet over het model van mijn kaartje, ik weet niet meer precies van wanneer die is dus ik kan het niet nagaan, maar mocht ik deze nog tegen komen dan kom ik er bij je op terug.
groetjes diana

yvon zei

Hoi Ellen, dank je wel voor de award meid. Staat leuk op je blog, vindt je niet. Jij ook van harte.
Groetjes, Yvon