Pagina's

Pagina's

woensdag 19 januari 2011

Love is in the air en op m'n kaart

Na een zo goed als fröbelloos weekeinde (verjaardag-hoppen), heb ik gisteren gelukkig wel weer wat kunnen doen. Ik vind het leuk om aan de hand van challenge-opdrachten mijn kaarten te maken en die dan weer met het nuttige te combineren: wie is er bijna jarig, gaat verhuizen of heeft iets anders te vieren of verdient zo maar een kaartje?
Dit keer de challenges van Phindy's Place: Valentines or for a loved one, gecombineerd met die van Friday Sketchers: een sketch. Was weer een heel gepuzzel maar o zo leuk om te doen!
De stempel van Action ingekleurd met Derwent (zie dat ik 'm wat scheef heb opgeplakt). Ook het papier is van Action, van de vintageblokjes. De brads zijn van HEMA. Nellie Snellen en Marianne Design hebben ook weer meegedaan en wat niet onvermeld mag blijven: het tekstje heb ik van Jolanda. Zij heeft allerlei leuke teksten op haar blog staan, die je kunt gebruiken: te gek natuurlijk!
Was het weer voor vandaag. Morgen in plaats van een vrije dag, de hele dag cursus. Wel leuk hoor, maar dus geen fröbeldag, maar wie weet 's avonds nog....

groetjes, Ellen


7 opmerkingen:

Helen zei

Leuk kaartje weer

Yvonne Rijk zei

Erg leuk geworden Ellen. Mooi papier en het afdrukje is ook erg leuk.
Groet van Yvonne.

Marijke zei

Wat een schatje weer, lief afdrukje. Enne je swirl is super!
Groetjes, Marijke en Chantal

Marjolein zei

Wat een liefies he die olifantjes? Roan heeft ze ook al gebruikt voor een kaartje aan zijn vriendinnetje. Mooi papier ook met die bolletjes.

Groetjes,
Marjolein

Anne zei

Oh what a sweet elephant pair!
Thank you for joining us and taking the Phindy’s Place Challenge, do hope you’ll join us again this Friday!
Hugs
Anne

Lynda Nielsen zei

Awwwwwww What an adorable card... and Colored so beautifully. Thanks so much for joining us this week for Phindy's Place Challenge.
Hugs,
Lynda

Cynthia zei

Hallo Ellen,

Dank je wel voor je reactie op mijn blog en leuk dat je een volger bent geworden. Wat een leuke kaart is dit. Heb zelf ook de stempel van de olifantjes maar wist nog niet precies wat ik ermee kon doen, heb nu wel een idee. Ben ook meteen een volger van jou geworden. Altijd leuk om inspiratie op te doen.

Groetjes,

Cynthia