Pagina's

Pagina's

woensdag 26 januari 2011

Is 't geen snoesje?!

Afgelopen weekeinde deze leuke stempel van Marianne Design gekocht van de serie 'Snoesjes'. Heel leuk om haar in te kleuren met mijn Derwent-potloden. En omdat ik na mijn laatste kaart toch al in de zomerstemming ben (nu het weer nog: een lekker zonnetje zou al fijn zijn!) sluit deze daar mooi op aan.
Ik heb driftig gebruik gemaakt van mijn nieuwe papier van de Action, met een mal van Joy Crafts de bloemetjes gemaakt en die weer afgewerkt met een glimmertje, net als de cirkel, waar ik nog een taartrondje achter heb geplakt. De tekst heb ik gestempeld met letters van Kars, volgens mij.
Het kaartje doet mee bij de challenge van het Marianne Design Challenge Blog.

O ja, voordat ik het vergeet: iedereen onwijs bedankt voor de reacties op mijn kaarten. Erg leuk om te lezen!

groetjes, Ellen


6 opmerkingen:

Tinie zei

En of het een snoesje is, prachtig ingekleurd!!!

Groetjes Tinie

Marijke zei

Dit is zeker een "snoezig"kaartje, mooie bloemen heb je gebruikt! Hier schijnt het zonnetje al een klein beetje alleen nu de temperatuur nog omhoog!
Groetjes, Marijke en Chantal

diana zei

hoi hoi,
wat een schattig kaartje.
groetjes diana

Helen zei

Leuk snoesje, zou willen dat wij er al zo bij konden lopen. Ik snak naar wat zon en warmere temperaturen. Groetjes Helen

yvon zei

Deze is ook alweer zo leuk Ellen, lekker zomers. Was het maar zover.
Ben zelf ook weer bezig geweest alleen lukt het me nog niet om ze te plaatsen. Nieuwe computer geinstaleerd en alles maar nu accepteerd die mijn fototoestel weer niet. Grrrrr. Verslag komt er trouwens aan hoor, maar moet eerst weer de oude comp. aankoppelen om alle e-mail adressen op te schrijven want dat is allemaal niet gelukt om dat over te hevelen. Ben lekkerrrr bezig.
Doei, Yvon

Jeanet van der Lee zei

Wat leuk gedaan zo zeg, met die glimmertjes op je designpapier. Ik wordt hier helemaal vrolijk van, haha. Bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij Marianne Design. Groetjes, Jeanet