Pagina's

Pagina's

zondag 12 december 2010

Meer kerstkaarten.... en nog niet genoeg!


Hallo allemaal,

Ik heb vandaag weer heerlijk gefröbeld: kerstkaarten gemaakt, maar ook onze hal in kerstsferen gebracht. De boom had ik van de week al opgetuigd.
Gisteren was ik gezellig met dochterlief in Vlaardingen en voordat je het weet speur je alweer naar hebbedingetjes voor het scrappen. Natuurlijk even langs de Action: kerststempels gekocht en nog meer leuke papierblokjes en niet eens voor kerst.
Terug naar mijn kaarten: ik heb deze gemaakt met één van de stempels van de Action. Natuurlijk ingekleurd met Derwent-potloden. Ik heb er overigens 'nog maar' 24, maar mis de rest (nog) niet.
De paars/grijze uitvoering, met stempelvlekje helaas, heb ik gemaakt met papier en lint van Art-talent (Kruidvat) en ook de 'Let it snow' stempel komt bij de Action vandaan.
De rood/groene variant (foto krijg ik niet helemaal goed qua kleuren) is gemaakt met papier van Marianne Design (traditional christmas) en wederom van Art-talent. Lint en stempels van de Action.
O ja, de knopen op de jas hebben een plaksteentje gekregen.
Nog ..... kaarten te gaan.

groetjes, Ellen
7 opmerkingen:

yvon zei

Ik heb hem ook, dat stempeltje, leuk is tie hé. Ik vind je kaartjes weer geweldig, leuk papier trouwens, van het 1e kaartje.
Ben je er klaar voor, voor donderdag?
Zie je weer.
Doeiiii, Yvon

Tinie zei

Ze zijn gaaf geworden Ellen!!!

Groetjes Tinie

Yvonne Rijk zei

Hoi Ellen, ik vind vooral de paars/grijze uitvoering heel leuk ( ben nu eenmaal gek op paars) Leuk stempeltje. En wat betreft de derwents: ik heb ook de set van 24. Ik heb er in de loop van de tijd 6 bijgekocht dus ik kan al bijna 2 jaar uit de voeten met deze kleuren. ( soms denk ik er stiekum aan om de kist van 72 te kopen) maar dan zit je weer met 30 potloden dubbel. Los kopen vind ik geen optie omdat dat duurder is. Maar een mens moet wat te wensen houden. Het is een leuke maar toch wel dure hobby en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Als ik zie wat ik in een paar jaar tijd heb verzameld. Ik lijk wel een papierwinkel. DAt is ook mijn goede voornemen. Volgend jaar geen papier meer kopen. Of het lukt is een tweede. Ha ha.
Maar het geeft ook zo veel voldoening deze hobby en door het blog heb ik leuke nieuwe mensen leren kennen.
Groetjes van Yvonne Rijk.

Helen zei

Hoi Ellen, leuke kaarten heb je weer gemaakt. Ik heb deze blokjes en stempels ook, heb ze nog niet allemaal gebruikt. Ben ook nog druk bezig met kaarten maken. Te veel te doen en te weinig tijd. Ik zit hier omringd door de dozen met kerstspullen; boom moet nog gezet worden, kerstdorp nog opbouwen etc etc. Maar freubelen blijft toch ook leuk, dus alle vrije minuutjes .... Groetjes, Helen

Marijke zei

Hoi Ellen, Mooie kaartje heb je gemaakt. Heb de stempel ook maar nog niet gebruikt. Wij hebben nog maar 20 derwentpotloden en af en toe kopen we er weer een kleurtje erbij. Toch wel fij dat er winkels als kruitvat en action bestaan. Houden we geld over om weer een derwentpotlood te kopen:)
Groetjes, Marijke

CreaSjouk zei

Hoi Ellen,

Leuke kaartjes heb je gemaakt!
Waar de action al niet goed voor is, leuke hebbedingetjes hebben ze daar!

Groetjes Sjoukje

Kitty Dieleman. zei

Wat een leuke kaart en grappig stempel,heel mooi.

Groetjes Kitty