Pagina's

Pagina's

woensdag 22 december 2010

Kerstkaart voor Duymelot

Vandaag de hele dag gewerkt, maar gisteren een kaart gemaakt voor de challenge bij Duymelot. De bedoeling is om aan de hand van een schets een kaart of creatie te maken met het thema Kerst/winter.
Daar ben ik dus maar eens voor gaan zitten!
Ik had nog een blokje liggen in goudkleuren (Art talent - Kruidvat), dat ik eigenlijk nog niet had gebruikt. Het is me niet gelukt om alleen het papier van dit blok te gebruiken. Vond geen enkele combi leuk. Dus heb ik het gecombineerd met papier van Marianne Design - Country Christmas - en Papermania - Joyeux Noël.
De geinige stempel van Action heb ik - hoe kan het ook anders - ingekleurd met Derwentpotloden. Nog een gewoon lintje en een plaklintje maken de kaart wat mij betreft compleet!
Morgen weer een nieuwe uitdaging (nadat ik natuurlijk de nodige inkopen voor de Kerst heb gedaan, hoewel ik eigenlijk al aardig voorzien ben, gelukkig...., want het beloofd een gure dag te worden, brrrrr).

(kerst)groetjes, Ellen

5 opmerkingen:

Colien zei

Hey Ellen,

Mooi, hoor!
Het afdrukje is erg leuk, heb em zelf ook, maar niet eens gebruikt.En dan te bedenken dat ik ruim 80 kerstkaarten heb gemaakt...
Ik ga morgen zeker genieten van de musical, dankjewel!

grtz.Colien

Tineke zei

Leuke kaart heb je gemaakt Ellen van de sketch, leuk dat je meedoet met de wedstrijd van Duymelot!

Groetjes Tineke

Yvonne Rijk zei

Hoi Ellen,

De papier combi is leuk geworden hoor en het afdrukje ook. Ben gisteren ook nog even langs de action geweest. Voor €1.35 superleuke stempelsetjes. Daar kun je nog eens voor terugkomen. Succes met de challenge.
Groet van Yvonne.

Marijke zei

Mooie combinatie is dat geworden met de verschillende papiertjes. Leuke stempel, heb hem ook.
Op je vraag wat voor gereedschap ik allemaal gebruik is, gewoon een snijmat, lineaal en een hobbymesje. Zo'n goedkoop gevalletje. Ook heb ik wat ponsen (oude en nieuwe) en schaartje en een cirkelsnijder(wat een verschrikkelijk ding is). Verder heb ik nog niet zoveel, nog niet van die mooie apparaten. Ik wil wel een score-pal gaan kopen.
Groetjes, Marijke

creacora zei

hoi Ellen wat leuk dat je meedoet met de wedstrijd bij ons blog Duymelot ik vind je kaartje harstikke leuk en je hebt toch alle papiertjes mooi bij elkaar gezocht
Succes meis
Groetjes cora