Pagina's

Pagina's

donderdag 30 december 2010

kaartje voor challenge

In de maand december (haast je, de maand is bijna om!) bij CreaMiep een leuke uitdaging: een kaart maken aan de hand van een sketch. Te winnen is een wel heel leuke stempel!
'Natuurlijk' weer flink zitten schuiven met allerlei papier. Ik moet echt op pad om meer keus te hebben, want nu is het toch weer een kerstkaart geworden. Niet erg hoor (ik hoor nu net in de top 2000 Chris Rea - coming home for Christmas - op de achtergrond), want de kerstsferen waren nog rond.

Het papier is van Papermania, de stempel van de Action, net als het lint en de tekststempel. De bloemetjes geponst en een glimmertje gegeven. En daar moeten jullie het maar mee doen!

Waarschijnlijk hierna nog een paar kerst- of winterkaarten, gelet op de verschillende challenges die nu lopen. Maar dan is het afgelopen en stort ik mij helemaal op .......

groetjes, Ellen

2 opmerkingen:

Colien zei

Hey Ellen,

Ben ook nog in de kerstsferen, hoor.
Maar ja, hoe kan het anders met alle lichtjes en versieringen in huis.
Succes met de Challenges!

grtz.Colien

Marijke zei

Ik heb net het kerstpapier opgeruimd en ben met een superzoet kaartje bezig! Moet ik nodig shoppen voor ander scrappapier maar dat komt volgende week goed. Het kaartje is leuk geworden met een mooi papiercombi. Fijne jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar, Marijke en Chantal