Pagina's

Pagina's

donderdag 9 december 2010

Challenge bij het Derwent blog

Daar is ze weer, dit keer met een kaart gemaakt voor challenge #15 bij 'Alles met en over kleuren met Derwent'. Een 'eenvoudige' opdracht zou je denken, want een kerstkaart in rood, dat moet geen probleem zijn. Ik heb best wel even gepuzzeld om de juiste kleuren rood bij elkaar te vinden, want ik vind dat bij een dergelijke kaart rood dan ook echt de boventoon moet voeren.

Het papier is van het Kruidvat (effen ondergrond), Marianne Design - traditional Christmas (cirkel) en Papermania - Joyeux Noël. De stempel is ook van Marianne Design - Elines Toddlers. Het lint is van de Action. De bloemetjes heb ik ooit bij Zeeman gekocht. De kerstwens is op de pc gemaakt.  En niet te vergeten de ponsrand, die is van Martha Steward.'
Vind de kaart in het echt overigens er beter uitzien, vooral de bloemetjes komen wat raar over op de foto, maar ja.....

Best geinig toch?!

groetjes, Ellen

7 opmerkingen:

Helen zei

Leuk kaartje Ellen!

yvon zei

Zooo, jij hebt weer je best gedaan.... nee hoor, ik vind hem schitterend, zo in 1 kleur. Groetjes, Yvon

Marijke zei

Hoi Ellen, Bedankt voor je award, wij zijn er superblij mee. Mooi kaartje en lekker ROOD. Om van een kaart een mooie foto te maken is ook een hobby apart en vooral met donker weer.
Groetjes, Marijke

Colien zei

Hallo Ellen,
Leuk hoor, dat je ook aan het bloggen bent. Je mag je kaartjes gerust laten zien, ze zijn erg leuk! Bedankt voor je Award, ben er trots op. Ben ook nog niet zo lang aan het scrappen, maar enorm verslaafd. Ik heb (te)veel hobby's, maar deze heeft behoorlijk zijn uitwerking op mijn dagelijkse leven :)
grtz.Colien

Tinie zei

Hoi Ellen, bedankt dat je volger bent geworden!! Prachtige kaart geworden, succes met de challenge!

Fijn weekend en groetjes Tinie

Riet Harikini zei

Heel erg leuk

Dina zei

mooie kaart, bedankt voor de deelname bij derwent
Kun u de volgende keer alleen naar het bericht linken waar de kaart die meedoet in staat en niet naar uw hele site ( bericht aan klikken, boven in balk kopieren en in mr linky plakken) alvast bedankt