Pagina's

Pagina's

dinsdag 7 maart 2023

Unicorn Challenge - #85 Dots and/or stripes

Het is de 1e dinsdag van de maand en  dus gaan we bij Unicorn Challenge van start met een nieuwe challenge. Het thema is: Dots and /or stripes. 
Uit de deelnemers kiest het DT een winnaar en een top 3. Je mag meedoen zo vaak je wilt.

It’s  the first Tuesday of the month and so it’s the start of a new challenge at Unicorn Challenge. This time the theme is: Dots and/or stripes.
The DT will choose a Winner and a Top 3 out of all the entries. You can join as many times as you want.
Hope to see your creation at Unicorn Challenge!

Dit ontzettend lieve plaatje kwam ik tegen in mijn voorraad, zo cute! Ik combineerde het met papier van de Action en een ander blokje. De tekst, parels en het hartje zijn leuke toevoegingen om dit paartje heerlijk te laten shinen!

Wie weet zie ik je inzending bij Unicorn Challenge! 

groetjes, Ellen

3 opmerkingen:

Trijntje zei

Wat een leuke lieve kaart. Groeten Trijntje

Diny zei

Ach....wat een schattige afbeelding heb je gebruikt Ellen....een hele leuke kaart!
Groetjes Diny

CELESTINO ARTURO zei

De heer Pedro en zijn leningmaatschappij hebben ons bedrijf ongelooflijk geholpen door een kredietlijn te verstrekken voor onze voortdurende groei van de agro-activiteiten. Ik ben zo blij dat mijn bedrijf weer opstaat met de hulp van Pedro, een leningfunctionaris die leningen verstrekt me $ 8.000.000,00 voor zakelijke leningen.
De heer Pedro en zijn bedrijf geven ook elk leenbedrag aan particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun project uit te breiden of uit te voeren met een lage rente van 2% jaarlijks rendement. Neem contact met hen op om uw zakelijke lening, persoonlijke lening, handelslening, starterslening, autolening, woningkrediet te verkrijgen. op peddroloanss@gmail.com

Succes"