Pagina's

Pagina's

vrijdag 1 juni 2018

AnMaCreatief #81 Vlinders


Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer hebben we als thema: Vlinders.

De afgelopen maand  hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.
Voor de randomwinnaar ligt een hartstikke leuke prijs klaar: de stans Taart van Joy!

foto van Anne-Marije Poppen.
Voor mijn kaart heb ik weer een stencil van Dutch Doobadoo gebruikt, dit keer de Scallop 3. Aan de buitenkant zie je het fraaie DP Paradise Crush van First Edition, met alvast een paar vlinders. Verder zie je een mooie chrysanthemum en parels van Nuvo in de kleur Wedgewood Blue en een tekst van MD uit de stempelset 'Post voor jou'.


Voor de binnenkant heb ik met verschillende kleuren inkt m'n eigen DP gemaakt voor de flappen. Lekker kliederen met water, papier en inkt. Eerst inkt op een syliconenmat gedaan, daarna met een waterspray nat gemaakt en vervolgens het papier erin gedrukt en eroverheen gewreven totdat alle inkt was opgenomen. De inktkleuren die ik gebruikte zijn: Teal Zeal, Morocco, Cantaloupe, Peanut Brittle en Angel Pink. Met Cantaloupe en Peanut Brittle stempelde ik nog wat losse vlinders.
Op het middenvlak plakte ik op het DP Paradise Crush de stans Crea-Nest-Lies XXL, Cross Stitch, en stempelde ik Tiny's vlinder in weer dezelfde kleuren inkt. 

Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd!

Challenges:
Tuesday Throwdown - #394 Create your own background
Simon Says Wednesday Challenge - Anything Goes

Creative Moments - #144 Anything Goes, twist Animals

groetjes, Ellen

2 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een mooie achtergrond heb je gemaakt Ellen. De gebruikte vorm is ook erg leuk, vooral met die mooie vlinder in het midden!
xxx Margreet

Tracy Freeman zei

So pretty love the soft blending.
Thank you for sharing with us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge. Have a great day :)