Pagina's

Pagina's

woensdag 25 april 2018

Time for tea


Inmiddels is op Facebook de volgende challenge van AnMaCreatief gestart. Dit keer met het thema: gebruik je lievelingskleur.
Iedere 15e van de maand start een nieuwe challenge in de Facebookgroep. Dit is een andere challenge dan de maandelijkse blog-challenge, die elke 1e van de maand op dit blog van AnMaCreatief van start gaat. Je kunt dus iedere maand aan 2 verschillende challenges meedoen, hoe leuk is dat!
En je kunt ook nog eens een superleuke prijs winnen, dit keer deze leuke stans Wild Animals van Amy Design.

foto van Anne-Marije Poppen.

Mijn lievelingskleuren zijn toch wel (vooral) groen en blauw. Tussen m'n spullen gezocht naar passend DP en dat werd het blok PPSL14 van Studio Light.
De basis van de kaart is dit mooie stencil Ornament van DDBD. Nadat ik de eerste laag had getekend op en geknipt uit linnenkarton, bewerkte ik de randen met New Sprout. Vervolgens het genoemde DP gebruikt voor de volgende laag.
Het plaatje komt uit de knipvellenset Afternoon Tea van Joy! Het geheel verder aangekleed met kopjes en schoteltjes uit de set Kopjes & Theepot. De geëmboste delen op kleur gebracht met Cottage Ivy voor de kopjes en Bamboo Leaves voor de schoteltjes. Erachter een takje uit de set Herbs & Leaves van MD.
Aan de linkerkant een bloementoef van een chrysanthemum, een sweetheart blossom en een roosje. Eronder ook weer een blad uit de set Herbs & Leaves, de nerven donkerder gemaakt met Cottage Ivy.
De tekst 'time for tea' maakte ik met de Typewriter Keys van Joy! en Pearl Tart.

Wie weet heb ik je wat inspiratie kunnen geven en zie ik je creatie terug op Facebook.

De komende berichtjes van mij staan ingepland, want ik heb lekker een weekje vakantie! Ik ga naar m'n broer en schoonzus in Frankrijk. Ze beheren daar La Grange de Fabras: een heerlijke plek om te wandelen, luieren en te genieten! Ik ben dus even niet in de gelegenheid jullie blogs te bezoeken. 


groetjes, Ellen

3 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een gezellige theekaart heb je gemaakt, Ellen.
Wat een vervelende reden om niet op onze blogs langs te kunnen komen.
Het ziet er daar fantastisch uit zeg! Beetje jaloers....
xxx Margreet

Sarah zei

Wauw, dat is daar een goed adres in Frankrijk. Geniet ervan!
Je kaart straalt gezelligheid uit ☺

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart en wat een zonnige foto's veel plezier

Gr Karin