Pagina's

Pagina's

zondag 18 februari 2018

Wishing you luck

Inmiddels is op Facebook de volgende challenge van AnMaCreatief gestart. Dit keer willen we graag minimaal 2 verschillende embellishements op je creatie zien.

Iedere 15e van de maand start een nieuwe challenge in de Facebookgroep. Dit is een andere challenge dan de maandelijkse blog-challenge, die elke 1e van de maand op dit blog van AnMaCreatief van start gaat. Je kunt dus iedere maand aan 2 verschillende challenges meedoen, hoe leuk is dat!

En je kunt ook nog eens een superleuke prijs winnen, dit keer deze mooie clearstempelset Fantastic Flowers van Precious Marieke.

foto van Anne-Marije Poppen.

Ik heb dit keer echt tig keer met van alles zitten schuiven, pfff, wat kun je het jezelf moeilijk maken zeg! Uiteindelijk is dit het geworden.

Als basis het stencil Cabinet van DDBD. Getekend op en geknipt uit linnenkarton en hetzelfde nog een keer uit het DP Home & Happiness, nr. 39, van Studio Light. Langs de randen van het linnenkarton Summer Sky.
Het plaatje komt uit de knipvellenset Afternoon Tea van Joy! Echt een set waar je ontzettend veel mee kunt.
Op het linkerpaneel het silhouette van Tiny's Vlinders 1 van MD, gestempeld met Teal Zeal. Bij bijna alle stempels gebruik ik tegenwoordig de stempelhulp van MD, echt een superding.
Onderaan wat bloemen uit de tuinset van Joy! en gestanst uit het DP, op kleur gebracht met Rose Bud. Op de bloemen een knoopje en een ivoren parelbloem.
De tekststempel uit de set van Veer & Moon, nr 10,  heb ik in drieën over de panelen verdeeld. Ik stempelde met Bamboo Leaves en langs de randen bracht ik wat Teal Zeal aan.

Het gebladerte op het middelste paneel komt uit de craftable Herbs & Leaves. Langs de randen Pearlescent Olive (slecht te zien op de foto) en erop een paar filigraan koperen blaadjes.
En dan het derde paneel met nogmaals de vlinder in de kleuren Rose Bud en Teal Zeal. En onderaan nog wat Hearbs & Leaves.

Wie weet heb ik je wat inspiratie kunnen geven en zie ik je creatie terug op Facebook.
Geniet van je dag!

Challenges:
Aud Sentiments Challenge - #197 For a friend
Creative Knockouts - #233 Anything Goes


groetjes, Ellen

5 opmerkingen:

Margreet zei

Prachtig gedaan met al die verschillende paneeltjes, die uiteindelijk een mooi gehaal vormen!
Gezellige zondag.
xxx Margreet

Scraptastisch zei

De stempelhulpen zijn DE uitvinding, het kan echt niet meer mis gaan, hihi
En als ik zie hoeveel jij hebt gebruikt op je drieluik kamerscherm, kun jij er ook wat van Ellen...lol. Heb geen facebook, dus kan ik ook niet langs komen!
Maar velen w.s wel dus veel plezier met de challenge!
xx Gerie

KarinsArtScrap zei

wat een mooie kaart Ellen

gr karin

Wendy Koorevaar zei

Wat mooi is dit Ellen! Leuk de 3 delen en je hebt ze mooi gedecoreerd, een plaatje!

Gelukkig dat er bij jullie nog geen grep in huis is, houden zo! Voordat je het weet steek je elkaar allemaal aan. Het wordt tijd voor voorjaar denk ik;).

Fijne avond!

Liefs,
Wendy

Creative world zei

Beautiful card and fabulous design...thank you for joining us at AUD SENTIMENTS challenge
Željka DT xx